lauantai 2. heinäkuuta 2011

The city of London, day two.

Paita vammaa ja näytän läskiltä :D
Oli se jännää kun heräsin paikallista aikaa puoli seitsemältä, ihan pirteänä. Siinä mä sit palloilin hetken, kunnes nukahin takas ja heräsin joskus yheksän maissa. Sit lähettii alakertaan aamupalalle, oli tosi hyvät murkinat siellä! Kaikenmaailman muffinseja sun muuta mukavaa tuli syötyä. Hotellihuoneessa sitten vielä meikkasin ja tein perus aamutoimet.

Sitten me lähettiin liikenteeseen, suuntana oli Kensington Gardens joka oli ihan siinä meijän hotellin vieressä. Se oli tosi kiva paikka, muistutti jollain tavalla vähän savannia :D Koirat juoksenteli vapaana ja silleen. Siellä oli joku pieni tekorapakko ja siel oli kauheet määrät joutsenii ja puluja. Mä iha haltioissani kattelin niit iha läheltä ku ne oli niin kesyjä :D Hihkuin ku pieni lapsi siellä tihkusateessa, joka kyllä loppu aika äkkiä. Oli muuten jännää kun siellä lens jotai vihreitä papukaijoja villeinä? :D

Me käytiin jossain Dianan muistomerkillä siellä. Koko puisto oli täys kaikkii jorpakoita ja vesistöjä, rakastan semmosta maisemaa. Ne kaikki sorsat ja joutsenet oli niin ihania, joutsenvauvojaki pysty kattomaan ihan läheltä ilman et ne aikuset hyökkäs päälle. Sit ku joku koiranulkoiluttaja tuli lähelle ni ne rupes sähisemään, sillonki koiralle :D Tein jopa tieteellisen kokeen ja tuloksena oli melkein jalkojeni alle jäänyt pulu :( Ne on kyllä vähän liiankin kesyjä ja tottuneita ihmisiin Lontoossa...


Käveltiin Hyde Park Cornerille sen puiston läpi. Tarkotus oli mennä Hard Rock Caféen käymään, sit siin oli Wellington Arch niminen iso portti. Siis semmone oikeesti iha helvetin iso :D Siel oli ylipäätää arkkitehtuuri semmosta uusklassismin aikakauden näköstä, paljon antiikin Kreikkaan liittyvii pylväitä ja koristeellisia kolmiopäätyjä taloissa.

Tuolla nurkassa <3
Sit me jossain vaiheessa päästiin sinne rokkikahvilan myymälään. Ostin sieltä ironisesti uuden sateenvarjon, just ku oli alkanu aurinko paistamaan. Sit mentiin siel myymälän alakerrassa olevaan "museotilaan", joka oli kaltereiden takana ja sinne pääs vaan oppaan kanssa. No me sitte mentiin sinne ja pääsin kattoo pientä (ja vitun kuumaa) hämärää kammiota joka huokui eri rock-aikakausien retrohuumaa. Mun simmut levähti lautasen kokosiks ku näin nurkassa Slashin kitaran ja November Rain -videossa käyttämän smokin. Se oli ihan siinä vieressä, siihen ei saanu koskea mut nuuhkin sitä sitäki intensiivisemmin muutaman sentin päästä :D Oooh se oli ihana. Oisin voinu jäähä tuijottaa sitä pitemmäkski aikaa. Sit siel oli kaikkee muuta kivaa, John Lennonin takki, Freddie Mercuryn tuoli, Kurt Cobainin kitara... Sitä rataa.

Mentiin seuraavaks ite kahvilaan. Siel oli kauheet jonot, ja ootettii siin ulkona juomien kanssa et päästiin sisälle. Tilasin sisällä ruoaks semmosen BBQ hampurilaisen, ja hups se oliki semmone 10 unssin kokonen... Peitti koko lautasen. Kuten arvata saattaa, en jaksanut syödä loppuun moista ateriaa vieläpä ranskalaisten kanssa. Menin alakertaan mis oli vessat sun muut paikat, ja vittu se ravintolan puoli mis se the holy nahkatakki ois ollu oli suljettu :( Siinä pettyneenä kattelin sinne, kunnes joku brittipoika tuli juttelee mulle. En kuullu mitä se sano ni käännyin kattoo ja kysyin et mitä, se vaa katto päästä varpaisiin ja totes hitaasti "Damn you're good looking!". Hirvee hämmennys iski, kiitin vaa ja häivyin paikalta :D

Kahvilasta poistuessa juttelin just tuossa paikan edustalla sen yhen tarjoilijan kanssa, ja se kerto et just seuraavana päivänä olis se The 40 Year Party. Sanoin et katotaan tuunko paikalle, halusin vaa nähä helvetti sen rotsin sielt alakerrasta :D Mut siel oli tosi ystävällinen henkilökunta :)
Hyde Park Cornerista me sit käveltiin Harrodsille. Etin sieltä mulle valkosta farkkutakkii ja voi helevetti se oli nii kroisosten kauppa ja sekava ettei mitää rajaa. Eksyin jonnekki lemmikkiosastolle ja voi luoja niitä koirien villapaitoja ja takkeja siellä :'D Sit tuli vessahätä eikä sitä vessaa tietenkään löytynyt, paitsi viinikerroksesta ihan alimpana.

Oli jo niin kuuma auringonpaisteessa et lähettiin metrolla vaihtamaan vaatteet. Päätettiin lähtee London Eyeen, ku oli sopivasti nii nätti ilma. Ei ollu ees hirveetä jonoo sinne, mut joosua mua pelotti siellä kapselissa :DD En uskaltanu paljoo mennä siihe reunalle, istuin suurimman osan ajasta. Oli sieltä kyl mielettömän hyvät näkymät, Lontoo on kaunis kaupunki!


 
Kaheksan maissa istuttiin hetkeks siihe läheiseen katukuppilaan virkistäytymään. Ihanan nostalgista juoda fantaa lasipulloista :') Big Ben oli mielettömän kaunis auringonlaskussa, en unoha sitä näkyy ikinä. Lähettii kävelee joen yli Westminsteriin päi, ja siin sillalla oli joku mies ylikauniin käärmeen kanssa. Olisin halunnut ottaa sen syliin, mut siinä just joku pikkukakara näpelöi sitä ni en ehtinyt :( Käveltiin Downing Roadille missä on joku pääministerin virka-asunto. No, semmone katu se vaa oli, vartioitu. Säädin puhelinkopin kanssa ku kattelin sellasta vähän tarkemmin :D

Sitte lähettiin takas hotellille ja kävin suihkussa. Suihku oli vähä random ku sieltä tuli pikkune liru vaa sitä vettä, mut kauheella paineella :D Piti vähän kikkailla et sai huuheltua kaikki saippuat pois. Sit tuli joku hotellin työntekijä valittamaan ovelle et yöllä ei sais olla suihkussa. Kello tais olla jotai 11 sillon? Sit paineltiin nukkumaan joskus yhen maissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti