maanantai 11. heinäkuuta 2011

You sense and suddenly eyes fix on dancing shadows from behind

Kopioin Niinan blogista tämmösen jutsun itelleni:

Kerro itsestäsi
3 oleellista asiaa?
1. Olen tällä hetkellä kesätöissä
2. Lempiaineitani koulussa ovat musiikki, biologia ja englanti
3. Rakastan musiikkia

3 epäoleellista asiaa?
1. Huomasin tänään odottavani koulun alkua kuumeisesti.
2. Mulla soi nyt Fear Of The Dark päässä
3. Kirjotin edelliseen kohtaan aluksi Dear Of The Dark kunnes korjasin virheeni

Onko sinulla minkäänlaista mainetta? Tietävätkö puolitutut sinusta usein jonkin saman jutun?
- Nykyisestä maineesta en tiedä. Aikaisemmin mulla on ollut mainetta jos jonkinmoista, etenkin yläasteella. Sellasta juoruilua se oli. Emmätiiä, kai mut tunnetaan vaa rokkityttönä.

Mitä lehtiä luet, ja miksi? - Demiä sillon kun se tippuu postiluukusta. Tykkään tollasista tyttömäisistä jutuista mitä se lehti on täynnä, tulee hyvä mieli lukiessa. Joskus ostan lemmikkilehtiä ihan vain lukeakseni lemmikkijuttuja. Hesaria luen töissä, Fingerporit on hauskoja :D Viimeisenä vaan ei tietenkään vähäisimpänä tulee Suosikki + liuta erilaisia musalehtiä joita luen aina kun mielenkiintoinen juttu sattuu vastaan.

Jos et saisi asua Suomessa, minne muuttaisit? Miksi juuri sinne? - En tiedä. En haluaisi muuttaa Suomesta yhtään minnekään. Jos olisi pakko valita, valitsisin Kanadasta tai pohjois USAsta jonkun Suomen kaltaisen kylän / kaupungin jonne muuttaisin.

Mikä ärsyttää sinua liikenteessä eniten? - Hmm jaa-ah. Ei ihan heti tullut mieleen mitään, ehkä liikennetyömaat. Tuntuu että niitä ei saada koskaan valmiiksi, ja sitten siellä töpeksitään aina välillä jossain asiassa. Niitä tuppaa nykyään olemaan joka paikassa, ja ruuhkauttaa nopeasti liikenteen.

Minkälainen lapsi olet ollut? - Hiljainen, mietiskelevä ja ujo.

Jos joudut olemaan 12 h tyhjässä huoneessa ilman mitään tekemistä, miten kuluttaisit aikasi? Minkälaisia asioita tapaat ajatella? - Aattelen usein omaa olemassaoloani ja näpertelen aina kaikkee 24/7. Luultavasti ottaisin jonkun vaatteen josta saattaisin ruveta laskemaan reikiä ja langanpätkiä tai jotain vastaavaa sen jälkeen kun olisin laulanut ääneni käheeks ja miettiny seuraavaa kouluvuotta :D
Minkälainen olet juovuksissa ja kuinka tuhdit kännit ovat mielestäsi parhaat? - En oo ikinää ollut kunnon jurrissa. Yhen kerran oon juonut, mut sillonki parista annoksesta tuli pikkuhiprakka joka aiheutti melkeen sammumisen :D Huono viinapää, myönnän. Eipä se juominen oo oikeen mun juttu.

Millä omistamallasi esineellä on suurin tunnearvo? - Ekana tuli mieleen Pixi, mun rakas pehmolelu monen vuoden takaa. Se on ollut niin monessa tilanteessa mun elämässä mukana ja kulkenu kaikkialla mun kanssa.

Kerro 3 biisiä ja sano, mitkä tapahtumat tai asiat niistä tulee sinulle mieleen.
1. El Dorado by Iron Maiden (täs luki aluks Fear Of The Dark, mielihäiriöt.com) Yllättävää? Ei ole. Viime päivinä mulla ei oo ollu muu hetki mielessä ku se flippaaminen keikalla, joka sattu kyseisen biisin aikana.
2. Metallica - The Day That Never Comes. Tästä mulle tulee heti mieleen parin vuoden takainen reissu kirjamessuille Venlan kanssa, tätä me hoilattiin koko päivä ja muistan ku näin siel yhen syötävän hyvännäkösen rokkijätkän :D
3. Guns N' Rosesin Sweet Child O' Minesta tulee mieleen se eräs syys-lokakuinen ilta vuonna 2007 kun löysin gunnarit ja ko. biisi muutti mun elämäni täysin.

Onko sinulla outoja mieltymiä tai yleensäkään mitään fetissejä? - Hmm on, todellakin :D Esim. En tiiä miks mut tykkään siitä ku pojilla on lihaksikkaat reidet. Ne vaa näyttää nii kivoilta. Ei se haittaa vaikkei oo, mut ekana katon semmosii jalkoi missä on vähä lihaa luiden päällä. Jajuu näitähän riittäis mut eiköhän tuo riitä.

Noudatatko mitään erityisruokavalioita? - En. Lyhyesti ja ytimekkäästi.

Millaisista asioista tykkäät saada kehuja ja onko sinun helppo ottaa niitä vastaan? - Aina on kivaa kun kehutaan. Etenkin ulkonäöstä on kiva saaha positiivista palautetta, ku mulla on loppujenlopuks nii huono itsetunto erilaisten vähemmän kivojen kommenttien vuoksi joita on tullut kuultua ihan liikaa vuosien mittaan.

Millainen liikennekäyttäytyjä olet? - Käyttäydyn kuten tilanne vaatii.

Mikä on inhottavin tunne? Ymmärrätkö aina tunteesi? - Tunteet on tosi konkreettinen käsite, ainakin mulle. Inhottavin tunne on epätietoisuus. Se kalvaa niin kauan kunnes saa jotain vihjettä asiasta, joka vaivaa. Enkä ymmärrä aina tunteitani, niistä oppii aina uutta.

Paras
a) suklaapatukka? - Öh tuli mieleen heti Dacapo vai mikä se oli, vedin sitä aina pienenä :D
b) jäätelö? - Popcorni! Jaa lakritsi ja päärynä.
c) turistirysä? - Hmm Lontoo on ainoo mis oon käyny.
d) tv-ohjelma? - Heroes on kutkuttava. Vittu vaa ku se meni loppumaa :(

Ootko ikinä saanut sakkoja tai joutunut tekemisiin virkavallan kanssa? - En.

Mistä ulkoisesta ominaisuudesta olet saanut eniten kehuja? - Tyylistä.

Jos saisit nyt 500e ja et voisi laittaa sitä säästöön, kuinka kuluttaisit sen ? - Ostaisin levyjä, vaatteita ja sen sellasta. Ei jaksa miettii ku en kuitenkaa saa / kuluttais sitä heti :D

Mikä on pahin tai hävettävin juttu mistä olet jäänyt vanhemmillesi kiinni? - Valehtelu.

Onko sinun vaikea kontrolloida kiroilemistasi vai kiroiletko ihan tilanteesta riippumatta? - Kiroilen tilanteesta riippumatta ja sitä todellakin on vaikeaa kontrolloida :D Yritin tos keväämmällä lopettaa kiroilun kokonaan mut se kusi aika täydellisesti. Paha pinttynyt tapa.

Mikä on paras äitin tekemä ruoka? - Uunilohi tuli ekana mieleen.


Mitä yllättävää viime aikoina on tapahtunut sinulle? - No tää Iron Maiden episodi, ku pyörryin ja sain paniikkikohtauksen ensiavussa :D

Sano 5 asiaa, jotka haluat tehdä ennen kuolemaasi
1. Tuntea olevani rakastettu
2. Kehittää kielitaitoja
3. Käydä Los Angelesissa
4. Ottaa tatuointi
5. Tehä jotai tyhmää? :D

Mikä on sinulle ehdoton turn-off vastakkaisessa sukupuolessa? - Kusipäisyys, silleen hyvin yksinkertasesti. Semmone kaksnaamasuus tai epäkypsyys et suu suoltaa paskaa minkä kerkii ja sit kuitenki esitetää nii kilttiä. Vittu.

Pahin mokasi kännykoiden kanssa? - Eipä oo tullu mokailtua, huh :D

Onko jollakulla jotain sinulle kuuluvaa tai sinulla jotain jollekin muulle kuuluvaa? - Mulla on tuolla Jannun valkonen liivi joka jäi siltä monta vuotta sitten ja sit tuol on Jennin huivi joka on jääny siltä kans yli vuos sitte.. :D

Miten kärsivällinen olet ja kuinka tämä ilmenee? - Oon ihan liian kärsivällinen. Yleensä se on hyvä juttu, mut usein se myös koituu mun kohtaloks. Mua on nii helppo käyttää hyväks mun kiltteyden ja kärsivällisyyden takia, ja arvet huomaan vasta jälkeenpäin.

Milloin yleensä sinua alkaa masentaa? Kuinka hoidat vitutusta? - Ahdistavissa tilanteissa. Sillon ku syyllistän itteäni. En osaa hoitaa vitutusta muuten ku purkamalla.
 
Mitkä asiat kiehtovat sinua? - Musiikki. Syvällisellä tavalla. Siinä on niin monta eri juttua mitä en ala edes luettelemaan, koska ne on niin henkilökohtasii höpötyksii ettei ihmiset tajuis :D
 
Kenen kanssa riitelet eniten? - Jaa-ah, en tykkää riidellä. Ei tuu paljoo riideltyy.

Onko tyylisi, musiikkimakusi tai luonteesi muuttunut vuosien varrella? - On, paljonkin. Olin esim. 4 vuotta sitten hyvin "tavis" eli ns. epämuodikas ja junttimainen :D Oon ihan fine sen jutun kanssa, koska se oli osa mua sillon. Mut tällästä kommenttia oon kuullut. Kuuntelin sillon Lordia enkä oikee mitää muuta. Ja aikasemmin en ees kuunnellu paljoo musaa. Luonteesta en tiiä.

2 kommenttia:

  1. eiks se flippaus ollu jo el doradon aikana? ainaki ite muistan et näin sut kannettavan sillon:)

    VastaaPoista
  2. Oho katoppas ootpas terävä kaveri, mitähän oon aattellu kirjotellessani.. :D El Doradon aikana tosiaan. Varmaan kirjotin väärän biisin kun sattu tuo Fear Of The Dark soimaa päässä.

    VastaaPoista