sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

The city of London, day three.

Jep eli Lontoosta taas herättiin ja tuttuun tapaan käytiin aamupalalla, meikkailin jne. Seuraavaks suunnattiin kohti Madame Tussaud'sia. Ei ollut hirmusen pitkää jonoa, tuli siinä samalla ostettua myös joku turistivihkonen joka oli taas törkeen kallis. Siinä sitten paineltiin muiden turistien kanssa kattelemaan vahanukkeja, jotka oli kyllä tosi hyvin tehtyjä kun niin aidoilta näyttivät :D Siellä oli vaikka mitä, menin läpällä myös Justin Bieberin kanssa kuvaan :'D Se ois maksanu 10 puntaa ja minähän en moisesta shaissesta maksa tollasii kiskontahintoja.


Siellä oli myös semmone kauhukammion tapane juttu mis oli vahanukein kuvattu kaikenmoisia kidutustekniikoita sun muita. Sitte siel oli juttu mihi ihmiset jonotti, se oli semmone kauhukävely jossa ei saanu olla kameroita sun muita. No, mentii sit sinne. Se oli ku suoraa jostai kauhuleffasta, kävelet pimeessä huoneessa ja yhtäkkii jostai nurkasta hyökkää maskeerattu näyttelijä sun naamalle huutaen, pyörii sun ympärillä tuijottaen ku sekopää muttei kuitenkaa koske suhun vaik koko aja siltä tuntuu. Ziisus mä huusin siellä, roikuin faijan hihassa ku 5 vuotias lapsi jossai kummitusjunassa.

Madame Tussaud'sin jälkeen suunnattiin Baker Streetillä sijaitsevaan It's Only Rock N' Roll -nimiseen rokkikauppaan. Siellä oli kaikennäköstä kampetta nimmaroiduista sinkuista tavallisiin bändipaitoihin, mutta mitään ei tarttunut tällä kertaa (kumma kyllä) mukaan. Oltiin myös tajuttu että Oyster cardeilla päästään käyttämään myös busseja, joten hypättiin 83 bussiin ja ajeltiin Hyde Park Cornerille asti.

Hard Rock Caféssa oli sillon just ne 40 v pippalot ja sinne oli järjettömät jonot. Kuten arvata saattaa, me ei tosiaankaan ruvettu puolta päivää jonottamaan sinne joten käännyttiin sitten takasin ja lähettiin 10 bussilla Oxford Circukselle.

Kun oltiin kauppakadulle päästy lähettiin jaloin talsimaan kohti Carnaby Streetiä. Halusin ostaa uudet converset ja löydettiin se conversekauppa. Siellä oli tosi vähän kenkiä esillä, ja kysyin myyjältä oliko niillä varastossa lisää valikoimaa. Myyjä vastas että kaikki niiden vaihtoehdot on esillä siinä myymälässä ja kaikenkukkuraks ne ei edes myynyt nahkaconverseista mun kokoo siellä. Lähdinpä sitten närkästyneenä tyhjin käsin, vitutti vielä enemmän kun jälkeenpäin kuulin Venlalta että niillä on helvetinmoiset varastot siellä täys kenkiä -.- Olipa ollu uuno myyjä ku valehteli mulle päi naamaa.

Sitten olikin jo vähän jano ja käytiin juomassa läheisessä The Clachan -pubissa. Otin kokiksen, kuten aikasemmillakin kerroilla. Tykkään Lontoossa siitä että kaikki juomat tarjoillaan pintin kokosissa isoissa laseissa. Saa ainakin rahoilleen vastinetta! Pubista jatkettiin matkaa Oxford Streetille ettimään mulle sitä valkosta farkkurotsia. Kyselin melkeen joka kaupasta mutta MISSÄÄN ei myyty sellasia! :o No, päädyin sitten talsimaan niinkin tylsään kauppaan kuin H&M ja ostin sieltä saman takin mitä olin jo Suomessa kattellut.. No, ostinpa ainakin jotain Lontoosta kotiin tuomisiks, vaikka sen ois täältäki saanu. Käytiin jossain vaiheessa syömässä aika fiinissä Agnus Steakhouse nimisessä ravintolassa, ja siellä onnistuin likaamaan mun valkosen housunpuoliskon rasvatahralla. Söinkin paikan päällä perinteisen englantilaisen ruoan, fish & chips :)

Kipastiin läheiseen Starbuck's Coffeeseen kahville. Tilasin meille kummalekin Extra coffee caramel frappuchinot. Ja oli ihan mielettömän hyvää! Sen jälkeen oli jopa vähän kylmäkin, mut pihalla kun paisto aurinko ni oli pian lämmin taas. Saatiin kuningasidea ostaa liput sellaselle turistibussikierrokselle, ja lähettii Marble Archista kuudelta viimeseen sen illan bussiin. Big Bus Companyn bussiajelulla oli vanha mies höpöttämässä turistirysistä, ja me tietysti mentiin avobussin yläkerrokseen paistattelemaan iltaa. Äänentoisto särki korvia kun se oli nii huono :D Siihen kyl tottu sitten illan mittaan, se ajelu meinaa kesti kolmisen tuntia... Ruuhkat <3

Syyrialaisten mielenosotus
Däts me


Bongasin rekkarin!
Bussiajelun jälkeen Marble Archista tultiin vielä metrolla takas Bayswateriin. Olin iha helvetin hämmentyny siitä et oli kesäkuu ja klo 10 maissa Lontoossa oli pimeää! En ollut koskaan aikasemmin aatellut sitä et Suomen kesä on yötäpäivää niin valosa pelkästää sen takia että me ollaan niin pohjosessa... Kaikkee sitä oppii :D Mentiin ostamaan iltasapuskaa The Oriental Shop nimiseen itämaiseen markettiin. Siellä oli kaikkee jännää, ostin jotain ihmeellistä väriainelimuu sieltä joka oli muistaakseni taiwanilaista tai jotai :D

Siinä kassalla kun seistiin ja viereiselle kassalle tuli joku random nuori mies, se yhtäkkii käänty ja kesken maksamisen sano mulle "Cool trousers! Where did you buy them?". Aattelin et ei voi olla totta, voiko oudompaa tilannetta jälleen kerran olla kysyä tollasta.. No, selitin sille et nää mun mustavalkoset housut on ostettu Suomesta, ja se totes vielä kerran että ne on tosi hienot ja hyvät illanjatkot :D Sitten me talsittiin takas hotellille ja ruvettiin koisimaan.

HeidiRoxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti