lauantai 2. heinäkuuta 2011

She got a fishnet socks, glossy lips and beauty dots

Jiheij sain ostettuu vaik mitä tänään extempore kauppareissulla! Mannista mukaan tarttu Seppälästä verkkosukkikset ja 9 sukkaparia, sai 3 ku makso 2 (ja ne oli siis sellasii mis yhes paketis on 3 parii ju nou). Sitte Cubuksesta ostin iha perus mustan ja vaaleenpunasen topin, oisin halunnu viel valkosen ja punasen muttei ollu kokoja.

Glitteristä ostin ihanat tähtikorvikset. Oli sit pakko hakee viel Faunattaresta mun lapsille leluja, ne ku ei oo saanu mitää leikkikaluja pitkiin aikoihin. Nyt niil roikkuu ties mitä kangaspalloja katosta, kiliseviä puuleluja, jotai puurävellyksii, rottinkisii mökkejä ja palloja... On ne nyt ilosia, niin oon minäki :) Citymarketista mukaan tarttu myös herneitä, nam.

Eilen ostettiin tarjouksena ollut 5 kg mansikkalaatikko. Söin sen mitä jaksoin ja sit laitoin Venlan kanssa loput pakkaseen, saa talvella syödä mansikoita! :P Sit me mentiin jokikseen sun mualle viel ulos käppäilemään ja nauttimaan lämpimästä kesästä. En voi sanoo muuta ku et vittu mä rakastan kesää.

Nyt voisin kirjottaa jatkoa noille Lontoon tarinoille, vihdoin kun sain tän oman koneen käsiini.. Ainiin, ja pitäis ladata Kivenlahtirockin videotki youtubeen. Kassotaan miten näiltä helteiltä ehtii :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti