keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Band number 9: Iron Maiden

How did you get into Iron Maiden?
Muistaakseni Jani jälleen kerran lähetti mulle muutaman biisin Iron Maidenii ja käski kuuntelemaan. En innostunut, mut kuuntelin joskus. Varsinaisesti keikan jälkeen ja vähän ennen sitä on iskenyt kunnolla.

What was the first song you ever heard by Iron Maiden?
Oiskohan ollut The Trooper joskus muinoin. Aika perus settii.

What is your favourite lyrics by Iron Maiden?
Jaa-a, en oo kauheesti kerenny lyriikkaan tutustumaan muuten ku et Run To The Hillsissä on jotenki tosi mieleenpainuva sanoma :D

What is your favourite album by Iron Maiden?
Täl hetkellä sanoisin Seventh Son Of A Seventh Son, koska muita albumeita oon kuunnellu viel suhteellisen vähän varsinaisesti kannesta kanteen. Tää kyl on varsin lupaava. Koneella ja iPodilla on tullut luukutettua jo useamman kerran läpi sen jälkeen kun kävin ostamassa.

What is your favourite song by Iron Maiden?
Tän mun ainokaisen oman albumin nimikkobiisi, Seventh Son Of A Seventh Son at the moment. Se on jotenki tosi hektinen ja mystinen, kiehtova kaikenkaikkiaan varsinkin äänimaailmaltaan. Mut sellasia pitkäaikasempia total favorittei on mm. nää klassiset Fear Of The Dark, The Trooper ja Dance Of Death.


What is the worst song by Iron Maiden?

Paha sanoo ku oon kuullu niin naurettavan pienen palan Maidenin koko tuotannosta! Eli en kommentoi, jätän tän kunnian vähän kokeneemmille Maiden-kuuntelijoille :D

How many albums by Iron Maiden do you own?
Omana mulla on vaan yksi. Tän jo pariin kertaan mainitun SSOASS-levyn lisäks multa löytyy koneelta Fear Of The Dark, The Number Of The Beast, yhtä biisiä vaille koko Dance Of Death ja sit sellasia lohkasuja eri levyiltä.

Is there a song by Iron Maiden that makes you happy / sad?
Surulliseks saavaa biisiä en oikeestaan tiedä Maidenilta. Iloseks mut tekee etenkin 2 Minutes To Midnight, siihen liittyy erittäin huvittava muisto viime kesältä :'D Siitä lisää tässä alempana:

What is a good memory you have involving Iron Maiden?
Elikkä joo, todellakin. Keikka kesällä ei menny niiku elokuvissa, sitä käytiin ensiavussa ja kärsittiin paniikkikohtauksista sun muista vaivoista ja koko keikka meni päin vittua mun osilta, mut bändi oli loistava! :D En ikinä unohda sitä hetkeä kun makaan puolikuolleena ensiavun lattialla ja kuulen 2 Minutes To Midnightin lähtevän soimaan, juuri ja juuri tajuissani sain kohotettua hevimerkin ilmoille. Näin jälkeenpäin muistellessa en oikein tiiä pitäiskö itkee vai nauraa tilanteelle..


Who is your favourite member of Iron Maiden?
Steve Harris on kyllä ihan lyömätön ja korvaamaton Maidenin soundissa ja tuotannossa. Kaikki kunnioitukseni hänelle. OKEI pakko mun on myöntää viel tähän perään et Dickinsonilla on ihan törkeen hyvä lauluääni, rakastan! :>

How many times have you seen Iron Maiden live?
Viime kesänä meni Maiden-neitsyys, ja kyllä mielelläni uudestaan lähden josko näkisin koko keikan sillä kertaa alusta loppuun. Toinen kerta toden sanoo! Sitä odotellessa :) Oli kyllä tosi upeeta, teki suuren vaikutuksen muhun livenä. Toivottavasti on vielä monta keikkaa näillä herroilla edessä!

3 kommenttia:

 1. uu Maiden!! sul on kiva blogi, jään seurailee :)

  trashyzz.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hei, sinut on haastettu blogissani :)

  VastaaPoista
 3. trashyzz: Kiitti :)
  Niina: Juu käyn vilkasemassa!

  VastaaPoista