torstai 29. syyskuuta 2011

They all have their dreams

Äääää ei malta oottaa sunnuntai yötä! Kerrankin voin sanoa nauttivani siitä et maanantaina herätyskello on soimassa klo 5 aamulla eikä ole edes koulua... ♥ Luvassa on siis Gunnareita ja SOADia livenä heti aamusta, kiitos youtube ja RIR :)) Pitää nousta sillon laittamaan popparit tulille ja limut mukeihin, käpertyy takas lämpimän peiton alle ja nauttia musasta! Ah oon iha fiiliksissä. Tässä sitä jo melkeen vuos ooteltu millon GNR seuraavan kerran keikkailee :o Innolla ootan et onko settilistaan tullu muutoksia + miltä bändi vuoden tauon jälkeen kuulostaa.


Tää biisi soi tässä just nytten, kertsistä tuli toi pätkä otsikkoonkin. Toimii. Kuten eräs käyttäjä oli osuvasti kommentoinut tuohon videoon; "This song is responsible for making me a headbanger..at 11 yr old... lol! Feel bad for the kids that missed the '80's. They were FUN." Tosiaan.. :( Bring back the 80's!

Webbilaatu & yöpaita <3
Värjättiin Jennillä mun hiukset toissapäivänä. Vittuunnuin jo siihen kulahtaneeseen melkein-kuparinväriin-juurikasvulla -lookiin. Oikeeta sävyä kun ei vieläkään kaupoista sitten löytynyt, tuloksena on nyt suklaanruskee tukka. Ihan jees tää on näinkin. Vähän vaihtelua. Laitan kyl tähän kuontaloon vielä tänään varmaan kuparisävytteen, kassellaan miten käy.

Niin ja joo, nyt laitoin levyjä tilaukseen Levykauppa Äxään. Uutta lättyä Santa Cruzilta, Sebastian Bachilta ja Reckless Lovelta. Saa nähdä onko nää sit tän syksyn viimeset CD:t jota pystyn ostelemaan.. Sääd :( Täs ois viel koeviikosta jälellä kemia ja yhteiskuntaoppi... Kemia huomenna ei houkuttele kauheesti, oon vähän kusessa jos suoraan sanotaan. Oon yrittäny panostaa siihen ni sen takii se pelottaa ja epäilyttää. Mä ku en oo matematiikan (saatikka reaktiotasapainotusten) ihmelapsi.


Nyt ennenkun palaan takas kemiankirjan pariin, syvennyn kuuntelemaan viisaita sanoja Axl Roselta. Dankke ja mor.

1 kommentti: