maanantai 26. syyskuuta 2011

I wanna rock my radio

Mulla on nyt täs suunnitelmis yrittää löytää jonkulainen kiva taustakuva tähän blogiin, ei ois niin tylsä ja yksinkertanen toi musta tausta. Eilen vastoin tahtoani sorruin lataamaan youtubesta koneelle musaa :( Mul on rahat vaan niin finaalissa seuraavat puol vuotta et ei paljoo musaa ostella... Halusin kuitenki iTunesiin ne biisit mitä kuuntelen mm. youtubesta ja mualta netistä. Näin sitten pääs käymään.

Tos viikonloppun olin Holmassa jatkoriparilla. Oli yleisesti ottaen ihan kiva reissu, mut tällä kertaa aika huonosti järkätty. En tutustunut varmaan kehenkään uuteen isoseks pyrkivään.. Missä ryhmäytykset ja vapaa-aika?

Damn huomenna ois sitte eka koe, matikkaa. Koeviikoissa on se hyvä puoli että voi ottaa vähä chillimmin ku muuten, pääsee koulusta aikasin ja sitä rataa. Niinjoo, Niina haasto mut yhteen blogihaasteeseen jonka teen ehkä täs jossain vaiheessa. Tänään mään viel kauppaan, vois ettii Lindexistä punasii pillei. Niitä kuulema löytyy sieltä ainaki jonku näkösiä.

Aijai ylipäätään mulla on ihan MIELETÖN shoppailuhimo. Miks just sillon ku ei ois oikee rahaa ostella mitään? Oon nyt säästäny rahaa sen verran et saan ne nahkakynsikkäät ja Sebastian Bachin levyn ostettuu täl viikolla.. Mut ois paljon muutaki mitä haluisin!

Nää toimis hyvin leoparditurkiksen kans!
Glitteriä ♥
Asenteellinen "tissivyö". Sitä ei käytetä tissien korostamiseen urpot!
Nämä sillon ku laiskottaa eikä jaksa käsikoruhaarniskaa pukea!
Pitkään kaivatut kynsikkäät
...and more pink
Mikä himo mulla näihin hansikkaisiin on iskeny? :D
Ihan unelmat vaik johonki pippaloihin!
Noi sukkikset <3
Tälläset multa puuttuu.
Okei eiköhän siinä ollut taas jo ihan tarpeeks yhteen postaukseen, tällä kertaa myös kuvia vaikka ne onki eri kauppojen sivuilta ryöstetty :D

2 kommenttia: