torstai 15. syyskuuta 2011

Now I watch the falling rain

Okei oon mestari sössimään näitä, äsken julkasin vahingossa mun luonnoksen jossa on mun epämääräsiä postausideoita :D:DD Nojoo, ei se mitään ku ei siinä mitään nyt niin salaista ollu, mut poistin kuitenki ku se on semmone tyhmä listanraakile.
Tää viikko on menny tosi kivasti, tai siis noh emmä nyt osaa selittää (tai ehken haluu). Varsinki Lauran kans juttujen laatu on vaihellu aikalailla laidasta laitaan, varsinki viikonloppuina yön pimeinä tunteina <3 Juttu luistaa ku rasvattu salama ja silleen. Ja on muutenki kivaa :)

Viime viikonloppuna rupesin kuuntelee mun tanssiparin Elkun bändiä, Urjaa. En yleisesti hirveesti oo rakastunu lauluihin mis lauletaan Suomeks, mut kyl tätä kelpaa kuunnella varsinki ku ne soi monta päivää päässä. Ja sit täs ois kans rahalle enemmän ja vähemmän menoo musiikin muodossa, mitäs mul on täs suunnitelmii pitkin syksyä. Kaikennäköstä pikkukivaa, en jaksa sen tarkemmin kertoa.

Mut tosissaan joo, pöllin nyt VanitySixxiltä idean tehä postausketjun mun lempibändeistä. Oon paljon lemppareista ja yksittäisistä biiseistä ja fiilareista puhunu, mut en sen syvällisemmällä tasolla eri bändeistä. Alotanki ihan tässä heti perään kirjottamaan ensimmäistä kertomusta! :) Teen tän sen kunniaksi koska 20 lukijaa, kiitos!


 HeidiRoxx

1 kommentti:

  1. ole hyvä :)
    ja kiva postausidea toi lempibändeist :--) !

    VastaaPoista