sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ensimmäinen blogikirjoitukseni!

Nyt vihdoin ja viimein muutaman kuukauden harkinnan jälkeen päätin aloittaa oman blogin. Tässähän tämä nyt on, vielä toistaiseksi ilman sen kummempia kirjoituksia ja koristuksia. Tarkoitukseni on pitää blogi kuitenkin myös varsin yksinkertaisena.

Pureudutaanpa hieman syvemmälle miksi tein blogin. Olen aina rakastanut asioiden luokittelua ja listaamista, joten blogi on kuin juuri minulle tehty juttu. En aijo pitää mitään säännöllistä aikataulua blogiin kirjoittamisesta, vaan kirjoitan silloin kun aikaa ja kiinnostusta on. Tarkoituksenani ei ole kasvattaa hirmuisia lukijamääriä, mutta onhan se kiva juttu jos joku blogiani joskus vilkaisee. Kommenttia saa laittaa mikäli sinusta siltä tuntuu :)

Noh, tässäpä tämä taisi nyt olla tältä kertaa. Katsotaan jos ensi viikon aikana kerkeän aloittamaan kirjoittamisen kunnolla.

Ps. Seuraavassa postauksessa rupean laittamaan ylös tänne kaikki keikat / jälkifiilikset missä olen ollut ennen tätä päivää. Tästä lähtien kirjoitan keikkapostaukset suoraan tänne, mutta laittelen varmaan tän päivän puolella ainakin pari fiilistelyä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti