maanantai 14. helmikuuta 2011

Michael Monroe @ Tavastia 16.10.2010

Mike Monroe oli taas tulessa. Ne jopa veti jotai uusia biisejä ja oli settilistaa vähä muutettu! JEEEEEEE hienoo. Uhh oon kyllä nyt NIIIN poikkipuhki joka puolelta ku murjouduin siellä..
 
Jonottaa mentiin joskus puol 1, Venla lähti hakee murkinaa hesestä ja mä jäin värjöttelee jätesäkin päälle pelaillen klondikee. Sit ku Venla the ruokapelastaja tuli ni evästettiin siin sit roskaruoan kanssa. Puol kahen maissa ku olin menossa vessaan ja viemään roskia ni siihe viereen istu joku kännissä oleva ukko joka kysy multa et oliko se muka liian kännissä. En jaksanu puhuu sille joten lähin menee siitä jättäen Venlan vahtaamaan jonosta paikkoja meille. Loppujen lopuks se ukko sit hengas siinä koko jonotusajan ja päätti ostaa lipun ja tuli kattoo sitä keikkaa :'D

Oli hiukka viilee ilma, sit seistiin loppujonotusaika ja kävin toistamiseenki vessassa puol kolme. Sit siin viien minuutin välein otin aina jotai vaatetta pois tai esim. otin lipun esiin yms. Oli muuten läppä juttu ku kattelin vähä välii kadulla kulkevii Mike Monroe-kopioita, sit jäin yhes vaihees kattoo et hetkinen.. Toihan ON Mike Monroe :DD Ne käveli siin kadulla ja muu bändi lampsi perässä ja ne meni sinne klubille jostai vieres olevast ovesta. Meijän sisään menemine ei ollu yhtä sählinkii ku viimeks ku ties jo etukätee mitä pitää tehä. Siinä vaa kamat pois päältä ja äkkii narikkaan ja takas jonoon.

Sit meijät päästettii sinne ite lavan etee sisälle, päästiin keskelle eteen tokaan riviin Venlan kans siihen egorampin eteen. Sit ootettii siihen neljään asti kunnes show alko. Alotusbiisi oli eri, mikä oli tosi hieno juttu! Settilistasta mulla ei oo ku harmaa aavistus eikä mun muistikuvat biiseistä oo täydellises järkässä, mut tässä tulee:
 
Trick Of The Wrist
Nothin's Alright
Motorvatin'
Hammersmith Palais
Life Gets You Dirty
While You Were Looking At Me
Not Fakin' It
Another Night In The Sun
I Wanna Be Loved
Back To Mystery City
Love Song
Machine Gun Etiquette
Dysfunctional
You're Next
Malibu Beach Nightmare
Dead, Jail Or Rock N' Roll
-
Ain't Nothing To Do
Taxi Driver
Feel Alright
 
Jottaai tollasta oli settilistassa. Ginger kuulema katkas jalkansa siinä keikan aikana? Mitä lie telonu ihteesä ku en ainakaa ite huomannu mitää, se siitä sano yhessä vaiheessa. Jännä juttu, toivottavasti paranee pian. Oli kokonaisuudessaan hieno keikka, noi biisivaihdokset piristi settilistaa mukavasti :)


Sitten siihen vähemmän mukavaan osioon. Siitä tokasta rivistä edestä jotenkin ajauduin ihmistungoksen mukana siihen egorampin nurkalle ja olin puoliks eturivissä aika puristuksissa siinä koko keikan ajan. En päässyt liikkumaan mihinkään suuntaan, en eteen enkä taakse. Mun jalka oli jotenki kummasti kiertyny sinne egorampin putkien väliin, niin en ees päässy lähtemää siitä vaik oisin halunnu pois ahdingosta ku oli jalka vittu iha kierteellä sielä lavarakenteissa :D Sen ansiosta koko keikan ajan paino oli vasemmalla jalalla, nyt lonkka perkeleen kipee ja en ihmettele jos tulee mustelma oikeen jalan sisäreiteen siitä putkesta ku paino iha vitusti jalkaa. + Joku kalautti siinä tuoksinnassa takaraivonsa mun huuleen, joka pikkasen turpos mut nyt siinä ei näy yhtää mittää jälkiä. Mut tällästä tää keikkailu on, aina ottaa vähän osumaa.

Sit siinä oli kauhee tappelu vesipullosta suoraa mun edessä, minkä tuloksena oli et suurinpiirtein kukaan ei saanu sitä vettä vaa ne kaikki vedet roisku kokonaisuudessaan meikäläisen päälle. Mikäs siinä, kuumahan siinä oli. Sitte se koko lavan edusta ui siinä vedessä ja aaaah kaikki oli märkää :DD
Keikan jälkee lähin sit 650 bussil Janille käymään ja onnittelemaan porukoita synttäreistä, ja sit tulin himaan.
 
Nöyrä anteekspyyntö jos jotakin satuin tuskissani mätkimään siinä keikan aikana, ku ei tosiaan päässy liikkumaan mihinkään suuntaan siitä ja jalka oli jumissa sielä ihmisten ja lavan putkien välissä.
 
(Kirjoitettu 16.10.2010 klo 21:21)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti