maanantai 14. helmikuuta 2011

W.A.S.P. @ Kulttuuritalo 9.12.2010

Eilen oli siis W.A.S.P. :in keikka ja vittu oliko ees mahtava meininki siel! Mentii venailee siihe kulttuuritalolle joskus kolmelta jo eikä siin ollu oikeestaan ketään :D Aattelin ettei tääl ees oo kylmä ja ekat pari tuntii jonotellessa meniki selitellen "nojaa varpaita vähä kipristelee, ei muuta". Kuten arvata saattaa ennen ovien avaamista en tuntenu koko jalkoja enää nilkast alaspäi.

Ovet aukeni sillon puol seittemän, turvatarkastus ja sit ostin paidan, hieno paita :) Narikka, jonka jälkeen jonoon et pääsee sinne ite lavan eteen joskus ovista sisään. Kerkesin siinä välissä käymään vessassakin, ni sit oli kaikki kunnossa ja varpaat sulamassa pikkuhiljaa. 19.20 ne aukas ovet ja rynnittiin lavan eteen eturiviin, Iidan ja Venlan väliin päädyin.

Ekaks esiinty Shadowside joka alotti about 19.30. Ihan ok oli, musiikki hyvää mut en tiiä mua jotenki häiritsi se naissolisti. Ei siinä mitään vikaa ollu, mut ei mun mielestä jotenki sopinu siihen. Hehe, ei siitä ite musiikista sen enempää, mulla ja Venlalla oli HIEMAN hauskaa sen basistin (Ricardo Piccoli) kanssa siin keikan aikana :D Ekan kerran se käänty kattoo meitä ni näytin sille \,,/ merkkiä käsil ja se hymyili meille ja jatko soittamistaan. Sen jälkee sit meno alko menee aina vaa järjettömämmäks, ku esim. yhessä vaiheessa possautin käsillä ilmat poskista pihalle sen kattoessa ja nauraessa :'D Oli joo vähä hauskaa sen kans.

Shadowside lopetti 20.20, W.A.S.P. alotti 21.00. Waspin keikka oli iha helvetin hieno, meininki oli katossa ja ja ja näin. Ite riehuin siel itteni iha loppuun, illal olin iha makaroni ja aamullaki tänää tuntu vielä siltä ku ois ollu kilon painot kaikissa raajoissa. Keikan settilista:
 
On Your Knees
The Real Me
L.O.V.E. Machine
Crazy
Live To Die Another Day
Wild Child
The Idol
I Wanna Be Somebody
---
Chainsaw Charlie (Murders In the New Morgue)
Heaven’s Hung In Black
Blind In Texas


Keikan aikana plekuja lenteli kirjaimellisesti nenän edestä useestikki, yks osu Iidaa otsaan. Mikään ei vaan sattunu osumaan käteen, kaks niistä hävis mystisesti vaan johonkin. Keikka loppu joskus vähän 22 jälkeen, mentiin aulaan ja nähtiin siellä ne Shadowsiden tyypit. Basisti huomas meijät ja oli heti sillei ”Oh, those guys” :D Tunnisti meijät ja höpöteltiin siinä sit vähä aikaa sen kanssa mm. Suomen jäätävästä ilmastosta ym. jännää. Kyyti tuli joskus ennen yhtätoista ja about 23.10 olin himassa onnellisesti väsyneenä.
 
Eeeenn nyt keksi tähän muuta sanottavaa ku että oli helvetin hieno juttu tahtoo uudestaan <3

(Kirjoitettu 10.12.2010 klo 16:24)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti