maanantai 14. helmikuuta 2011

Michael Monroe @ Tavastia 2.4.2010

Eikäääää oon taas iha adrenaliinihumalassa ton koitoksen jälkeen <3 Oli niin parasta :D Pääsin taas tokaan riviin 8)) Sain sielt kivan kuvan ja nimmarit muistoks! Jaa sit ite keikalt videoit :))) Ääää en saa sanoin kuvailtua, jospa siis alottaisin kertomisen miten meni:
 
Ööö me tultiin siihen Tavastian pihaan about 12.30, Venla lähti hakemaan meille hesestä ruokaa ja minä ja Satu jäätiin jonottaa. Kateltiin siinä ku ratikoit ja bussei meni ohi, mummot tuijotti iha kauhuissaan isopehkoisten rokkareiden laumaa Tavastian eessä. Ja laskettiin et kui monta taksikuskia tuijottaa ohimennessä (tulos oli 15/22). Sit Venla tuli joskus 12.50 takas ja ruvettii syömään. Sit siin meni aika niitä taksia laskeskellessa ja klondikee pelatessa (tietty Hanoi soi samalla). Puol kolmen jälkee käytii Sadun kans tennaris vessas ja sit about 14.50 sit ryhmittäydyttiin jonoon siihe ite oven eteen (istuskeltiin siel kadun laidassa sivussa). Sit siin kun tunti odoteltiin kuin sillit purkissa konsanaan meikkailin ja korjailin ulkonäköö ku ei muuta ollu :D

Mut sit ku ne päästi sisään ja sanottiin et pakkailkaa kaikki kamppeet jo siinä ni iski kauhee jännityksenpurkaus. Mun kädet täris siihen malliin ettei mul pysyny mikää tavara vittu ees kädes :D Sit vaa äkkii narikkaan ja ostaa paita. Kamat kun oli jo narikassa, en keksiny paidalle muuta paikkaa joten pistin sen päälle lämpöhalvausta uhmaten. Seuraavaks jonoon oottamaan et ovet aukastaan lavalle..
..Ja sit ku ne aukastiin, kaikki syöksy sinne tuhatta ja sataa. Aluks pääsin johonki 6-7 riville Venlan ja Sadun kanssa.

Siinä odotettiin vähän aikaa ja sit klo 17 tuli Mike poikineen lavalle, yleisö sekos. Settilista näytti jokseenkin tältä:
 
Nothing’s Alright
Motorvatin’
Hammersmith Palais
You’re Next (uusi biisi)
Not Fakin' It
Dysfunctional
Another Night In The Sun (uusi biisi)
I Wanna Be Loved
Boulevard of Broken Dreams
Motorheaded For a Fall (uusi biisi)
Back To Mystery City
Tragedy
Malibu Beach Nightmare
Dead, Jail or Rock N’ Roll
-
Ain't Nothing To Do
Taxi Driver
Feel Alright
 
Mutta joo. Iha helvetin kova meno oli, uudet biisit hurmas jo ekalla kerralla hohdokkuudellaan ja vanhemmat (esim. Hanoit) taas sitten ovat niin legendoja ettei voinut muuta kuin hymyillä ja riehua mukana. Se oli muuten jännää kun ihmiset alko hyppimään ihan hulluna ekan biisin aikana, mut työnnettiin siinä samalla sit tokaan riviin :DDD Takaapäi tuli sellane ryysis et sit ku ihmiset hyppi ylös ja alas ni työnnyin joka kerralla aina vaan eteenpäin, ja hyvä niin.


Ja se toka rivi oli taas kyllä niin helmi. Sai iha helvetin hyvii videoita (nyt äänetkään ei oo niin puuroo enään), tosin ne _pikkasen_ heiluu ja pomppii kuten arvata saattaa. Siinä riehuvien ihmisten keskellä on vaikeeta pitää käsi vakaana. Mike kävi usein siinä meijän kohalla lauleskelemassa, ja sain muutaman kerran läpsästyy sitä käteen. Steve tuli omien soolojensa aikana siihen eteen kans, pidin monta kertaa sen kitarasta tai sen kädestä kiinni :) Sit yhes biisis (en muista missä) oli sellanen yleisönhuudatusjuttu, Mike työns mikkii yleisöön et laulakaa. Yhes vaihees se tuli suoraan mun nenän eteen ja lauloin siihe jotku kolme sanaa (kappas vaan en muista enää niitäkään :D) (muoks// näin jälkeenpäi muisteltuna tais olla just Dead Jail Or Rock N' Roll :D). Aha oon ylpee itestäni <3 >:D Se oli just siistii yhes vaihees ku ihmiset oli sen näkösii et oli vähä liianki kova meno ni Mike sit rohkeni kysyä "Onks teil siin eturivis kaikki hyvin? Onko kylkiluita poikki?" Kaikki vaa huuti et joo jee yms yms. Itellä oli ainakin melko tukalat oltavat paikoittain mut mitäs siinä, antaa mennä keikan loppuun asti kun on kerta lähdettykin :D

Haha oli siistii kun Nasty Suicide tuli lavalle soittaa pari biisii encoren ajaks! Nytpähän on Nassekin nähty :))
Mut se meno oli ihan hulluu kyl siinä edessä. Mul oli kaks paitaa ja paljon ihmisii ympäril liiskaamas mua. Alko puoles välis tuntuu siltä et haluun vettä ja äkkiä. Sitä sit huudeltiin siinä ja pulloja tuotiinkin yleisölle, mutten mä saanut mistään. Tuloksena siis se että keikan jälkeen roikuin vuoroin Sadussa ja Venlassa ulos sieltä suorinta tietä juomaan kun huippasi sen verran. Kyllä se Mike välillä kamerallekin poseeraili :) Niistä videoista tuli yllättävän hyviä, ja mahtavaa kun niin lähellekin pääsin.

Mut niin. Keikka loppu joskus 18.30 ja sit jonotettiin sen jälkeen siihen fanitapaamiseen. Saatiinkin odotella johonkin 20.15 asti ennenku päästiin, oli vähän huonosti järkätty..
Steve oli raapustamassa nimmaria ensimmäisenä. Sanottuani "Hi" tervehdyksenä häkellyin ja jäädyin kun Steve vastasikin reippaasti Moi :D Sanoin sitten vaan moi takas, heti sen jälkeen se kysy multa että mitä kuuluu ja mietin että millä kielellä mun pitäis vastata, olin ihan pihalla :DD Sanoin sitten "Hyvää kuuluu, I'm fine thanks". Se sano mulle ja Venlalle viel et meil on kivat paidat ;D Sit sain kans Rockfistiltä ja Gingeriltä nimmarit, sit kuulu räsähgys kun joku rikko lasin. Sitä sit rupesivat siin siivoilemaan ja seuraavana ollut Sami lähti bäkkärille hetkeks. Siin sit sil välin Miken kans puhuttiin niitä näitä / kuuntelin mitä ihmiset keskusteli siinä ja se raapusti meille nimmarit ennenku Sami tulee. Samin tultua otin siinä sitten yhdelle naiselle yhteiskuvan siitä Miken ja Samin kanssa. Sit ku olin saanu Saminki nimmarin menin yhteiskuvaan, jonka Venla otti.


Äääää en muista siitä hetkestä paljoo mitään, pyöri sen verran vihreitä miehiä silmissä :D Ja kuvasta näkeekin missä mielentilassa oikeen oon... Ähihi sen jälkee sit mentiin tennarin mäkkiin ja sieltä sit bussilla himaan.
Eikääää! <3 Oli ihan sika ihana keikka, en malta odottaa seuraavaa kertaa :)))
 
Minä: Moikka, nähään Helsinki Livessä!
Mike: *kattoo hetken* Joo hei tosi hienoo et tuut sinnekki :D *peukalo pystyssä*


(Kirjoitettu 2.4.2010 klo 23:46)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti