lauantai 26. helmikuuta 2011

Street Of Dreams

Aaaaa ihanaa Munamies voitti Putouksen <3 Oon niin odottanut tätä siitä alusta alkaen ja tiesin sen heti kun sen munan telkkarissa näin :) Ihana piristys ollut lauantai-iltoina, tiedä sitten miten tästedes viettää lauantainsa :o Zetterberg oli kanssa yks mun lemppareista, harmi kun putos jo niin aikasin pois. Hulppeat jutut oli myös tolla Harjakaisella, jösses ku tuli naurettuu sille taas tänään :'D


Tais olla eilen kun anttilasta ostin kuivashampoon mitä oon koittanut itelleni jo pitempään hankkia. Ei löytynyt Klippotek -shampoota, mutta löysin kuitenkin jotain. Merkki Biozel ja hinta jotain vajaa 5 euroa. Katsotaan millasta tavaraa tää sitten on että kannattaako ostaa myös jatkossa.


Kokeilin tossa pari viikkoa sitten tehä itelleni smoky eyes meikkiä kun about kuukaus sitten ostin mustan luomivärin. Ihan hyvin se sitten onnistuikin. Tuli nätti ja melkosen siisti ekan kerran utumeikiks :) Tossapa sitten vähän kuvaa siitä.

Tosissaan huomenna ois sitten mun rippilapsilla konfirmaatio. Koko viikon hiihtolomasta oon ollut lomalla sellaset pyöreet 0 päivää... Ottaa kyllä vähän koville mennä heti koulun penkille kun ei ole kumpanakaan viikonloppuna ees saanu nukkuu pitkään :( Onhan tää ihan kiva juttu ollut mutten taida kyllä toiste mennä isoseks päivärippikouluun...

Ja tästä tulikin mieleen sitten että sain tossa viikko sitten työtarjouksen jo pääsiäisekski samasta paikasta missä olin viime kesänä töissä. Huippujuttu, pitää heti maanantaina soittaa sinne ja sanoo että otan työn vastaan. Epäilin aluks et jaksanko, mut kun on pyhät niin palkka on kaksinkertainen. Sillä rahalla pääsee jo pitkälle, ehkä jopa Los Angelesiin mitä varten oon siellä töissä ahkerasti yrittänyt käydä ;) Sinne lähen kylläkin vasta sitten kun on ikää sen verran että pääsen katsastamaan legendaariset baarit kuten Whisky A Go Go, Roxy Theatre ja Rainbow Bar & Grill. Näitten paikkojen näkeminen on ollut haaveena siitä lähtien kun Guns N' Rosesiin kolmisen vuotta sitten tutustuin. Kyllä se on pakko joskus nähdä paikat missä legendaarinen undergroundbändi (ja moni muukin yhtye!) varttui stadionluokan rahasammoksi.

Tän blogin otsikko sopi mainiosti tähän viimesimpään kaikkien aikojen haaveeni paljastamiseen :) Todellinen unelmien matka tässä onkin tullut kuljettu haavetta elättäessä ja sen saavuttamiseen panostaessa, ja paljon on vielä edessä! Positiivisella elämänasenteella pärjää pitkälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti