lauantai 12. maaliskuuta 2011

Caroline @ Helsingin Jääpuisto 11.3.2011

Tänää on ollu varsin muksa ja hupaisa päivä näin kokonaisuudessaan :)) Koulusta suoraan meille, mun serkku Jannu on nyt ollu meillä torstaista. Minä, Venla ja Laura tultii meille ottaa Jannu kyytiin ja vaihoin sukat (kiitos räntäsade ja loskapaska <3), sit matka jatku Venlalle kohtaa Ciia-tuholaisen. Karvakamu osaski kuitenki käyttäytyy koiriks ja pysy rauhallisena ku oli uusii naamoi :)

474 bussil mentii stadiin ja nähtiin samal pysäkil myös mukaan lähtevä Satu. Stadissa sitte mentii suoriltaa rautatieasemalle sisälle oottelemaa millo Caroline alottas. Siin puol viien maissa Caroline lampsi lavalle (Tomppaa ei oo vaikee tunnistaa ees niin kaukaa :D). Sitte lampsittii vaa sinne jäälle spurgujen ja muiden piripäiden keskelle kattomaan keikkaa ja fiilistelemään rokkia volat kaakossa. Tosiaan, ne korvatulpat jäi kun jäikin himaan...


Ekana joku ukko tuli iha randomil ja viskas ilmapallon mun naamaan ja hölis mulle jotai. En kuullu mitää, joten tää päätti tempasta pallolla uuestaan :D Jäin siinä sitte kahtomaa sitä kummeksuen, ja se otti uuen pallon ja heitti sillä tällä kertaa Jannua.. Viksua porukkaa ollu liikenteessä. Myöhemmin keikan aikana näin samaisen ukon siinä lavan reunassa nuokkumassa sammumaisillaan.
Joku älyvapaa akka kävi siinä Lauralle tokasemassa että sillä on kuulema liikaa meikkii ja moitti mm. huulipunaa :'D Ei Lauran meikis mitää ihmeellistä ollu, mut kuha piti päästä valittamaa välillä kossupullosta hörppien.

Ite keikka oli mun mielestä varsin loistava. Mukaan tarttu sieltä mm. rumpukapula, ja sain pari videoo kuvattuu :) Tärkeintä oli se fiilis. Nojoo, siinä nyt oliki fiilistä ku sai vähän väliä väistää humalaisten riehumista tai muute vaa jonku spurgun ninjaliikkeitä. Settiin kuulu esim. sinkut Sweet Sweet Rock N' Roll ja 9 to 5.


Keikka loppu joskus puol kuuen maissa, ja siin aavistuksen kylmissämme lähettii tassuttelee kohti tennarin heseä. Siellä sitten juttujen laatu oli kyllä huipussaan, ei ihme että kyseisen pikaruokalan muut asiakkaat kaikkos melko äkkiä.. :DD Ripulirenkaita (Y)


Next stop Kamppi. Käytiin esim. HairStores, Morticias, Cybershopis, Spiritstores, Seppäläs... Joka olikin sitten jo Forumissa. Arnoldsista ostettiin mulle ja Jannulle täks illaks yhet donitsit. Hairstoresta hain päähän jätettävän hoitoaineen, Cybershopista sain ihanat kauan kaipaamani pinkki-mustat sulkakorvikset, ja Seppälästä mukaan tarttu joku sininen savinaamio.


Tultiin sitten himaan siinä puol yheksältä. Täs me nyt sitten ollaan Jannun kanssa toisillemme tehty nää toooosi hienot ja mukavat savinaamiot tosta mikä ostettiin just. Ennen mitään naamioita kuorin aina kasvot tuolla ihanalla aprikoosille tuoksuvalla kuorinnalla. Sitä saa ihan tavallisista citymarketeista ym. vastaavista peruskaupoista, ihan 4-5 euron hintaan.
Katottiin myös duudsoneita ja kohta alkaa rentouttava naamahieronta :)


Päivän aiheisiin mitenkään liittymättä... ÄÄÄÄÄÄÄ ylihuomenna Nosturissa pääsen tapaamaan Mike Monroen bändin! Eka virallinen street team -tapaaminen on siellä, saa kaikkee promomateriaalia mukaan ja pääsen päällystämään koko pk-seudun vaikka niillä :D

2 kommenttia:

  1. Mun piti kans tulla tonne mut en sit ehtinykkään :/ Oliks siel millanen meno, oliks paljo fanei paikalla?

    VastaaPoista
  2. ews: Meininki oli hieno! Oli siellä lössii varmaan about 30 henkee, suuri osa oli kyl näit jotka oli muuten vaan eksynyt paikalle kummastelemaan.

    VastaaPoista