keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Winters are far too cold for rock n' roll

Hurrr tänään ois VOINUT pitää nahkarotsia jo mutten aamulla tajunnu pistää päälle :( No, huomenna sitten! Toteutin tossa sitä varten koko talven ajan ikuisuusprojektin, nahkarotsin kosteussuojan suihkutuksen. Jotenki se on vaa skippaantunu mun ohjelmistosta tai sit oon vaan unohtanut :D Nyt kelpaa olla sen kanssa pihalla vaikka vähän tihuttaisikin.

Ja muutenki oikeesti ÄÄÄ vois niin loppuu jo tää talvi. Onneks nyt on jo maaliskuu ja tänään näin jopa vesilätäköitä pihalla auringonpaisteen aikaansaannoksena. Vettä, se tarkoittaa että kohta kaikki lumet on sulanu ja voin ottaa uudet bootsit käyttöön! Tai no oikeastaan ne taitaa lukeutua nilkkureiksi kun niissä on normaalia lyhyempi varsi, mutta bootseiksi mä niitä sanon. Ne vaan tuppaa olemaan liukkaammat kuin mäkihyppääjän sukset, kerran taisin tammikuun aikana kokeilla niitä ja meinasin turvalleen lentää jo heti ovella.

Kuuntelin tänään aamupäivällä muutenkin musiikkia, ja oli mahtava fiilis kun näki miten aurinko paisto ja lämmitti oikeesti. Reckless Love on mun mieleen semmonen stereotyyppinen kesärokitus. RL biisistä on tuo otsikkokin peräisin. Tulee niin kesä ja kärpäset mieleen kuunnellessa <3


Koin tänään mukavan nautinnollisen hetken evästäessäni asematunnelin mäkkärissä stadissa. Istuin baarijakkaralla mutustellen juustohampurilaista ja katsellen asematunnelin aukion elämää. Mäkkärissä soi radio rock aika kovalla, ja pian sinne tultuani lähti soimaan Alice Cooperin Poison. Emmätiä se oli vaa jotenki aika maaginen fiilis siinä, sellasta harvinaista luksusta :D Ei nyt kuitenkaa kovin usein tule mäkkärissä kuultua hyvää musiikkia. Tykkään muutenkin tälläsistä elämän pienistä ja kivoista asioista/hetkistä, satun olemaan asenteeltani yltiöpositiivinen persoona.
Tosiaan, on mulla ollut muutenkin hyvä päivä tänään...
"The final announcement in our recent series of European adventures finds us in Gothenburg, Sweden on July 3, 2011. Of course Anthrax, Megadeth and Slayer will all be there for our first Big 4 show in Scandinavia!"
Ai että kun riemastuin nähdessäni tän <3 Jos vaan hyvin käy niin taitaa olla Ruotsin reissu edessä heinäkuun alussa :) Puhuin ainakin faijalle jo tuosta alustavasti. Se vaan naurahti ja sano miettivänsä asiaa. Ois kyl aikamoine unelma keskellä kesää :) Minähän muuten menen, se on silkka saletti. Mä vaikka melon pahvilaatikossa tuon lätäkön yli ja konttaan loput matkasta.

Lakkasin tässä äsken kynsiä. Näitä on kiva näpertää vaikken mitään kovin kummasia juttuja näihin teekkään. Jännä juttu, kaikki mun kynsilakat on Lumene Natural Code -merkkisiä, lukuunottamatta Isadoran graffitilakkaa. Näissä kynsissä on sävyt 2 Have fun ja aiemminkin mainittu perus musta eli sävy 7. Toisessa kädessä lakkojen värit on toisinpäin :)



6 kommenttia:

  1. Oi ihanat kynnet sulla! :D Ja ahh Reckless Love on niiin ihanaa sellasta kesäbilerokkia :D Ootko ollu niide keikoil paljo?

    VastaaPoista
  2. ews: Kiitos :) Oon ollu nyt kahella keikalla, ens kesänä on tiedossa jo ainakin kaks ja jos tässä keväällä on lähistöllä sallittua keikkaa niin sitten myös :)

    VastaaPoista
  3. Okei :) Kivan näkönen blogi sulla, tällein randomina kommailen :)

    VastaaPoista