maanantai 7. maaliskuuta 2011

What don't kill ya make ya more strong.Se on muuten jännä et on paljon asioita mitkä saa sut kyrpiintymää elämään nii paljon ettei oo tosikaan. Mulla ei oo nyt mitää yleistä vitutusta, mut aattelin purkaa tänään mun pahaa oloa pahaa aavistamattomille blogin lukijoille. Joo-o, en jää anteeks pyytelemään nyt yhtään mitä sammakkoja tulee lauottua. Mä ku tuppaan olemaan sellanen, että oon kiltti ku enkeli enkä sano kenellekkään koskaan pahasti. Joo, en nytkään kohdista tätä täydellisesti johonkin tiettyihin henkilöihin. Harvemmin puran itteäni mihinkään ja tuon esille tätä vittumaista puoltani, mut nyt annan palaa ja huudan maailmalle yleisistä vääryyksistä. Keräänpä tähän nyt listaan näitä eräänlaisia piirteitä ja asioita mitkä saa mut näkee nykysin punasta:

1. Tekopyhyys, kaksnaamasuus, yleinen kusipäisyys. Inhoon sellasta käytöstä nii vitusti. Esitetään toista ja sit kuitenki puhutaa iha mitä sattuu. Ollaan niin kaveria, tehää kaikkee kivaa yhessä ja sit isketää puukko selkää ja juorut liikkeelle. Mikä on ettei ihmiset vois olla rehellisiä ja ystävällisiä toisilleen? En usko että kovin moni on ansainnut sitä kaikkea mitä joidenkin niskaan on työnnetty. Näitä kyrpäotsia on tullut vastaan mun elämäni varrella vaan muutama hassu tapaus, mut en muistele hyvällä. Todellakaan. En ikinä.

2. Kapeekatseisuus. Miksei ihmiset muka vois muuttua elämänsä varrella? Matka on pitkä ja tie kivinen, mutta kyllä sitä ihminen myös muuttuu sinä aikana. Vittuun sellaset yleiset käsitykset ”no sä nyt oot tollanen ni etsä voi sanoo noin”, jokanen on just sitä mitä ite on. Ymmärrän kyllä, ihmisten maailmankatsomus ja näkökanta asioihin muuttuu iän myötä. Miksei ihmiset hyväksy sitä sitten toisiltaan? Itekkin oon muuttunut tässä roimasti parin viimesen vuoden sisällä, eikä kaikki oo sitä sulattanu niiku pitäis.

3. Negatiivisuus ja turha valittaminen. Suuri osa mun ikäsistä valittaa yhestä jos toisesta asiasta, vaikkei periaatteessa mitään valittamisen varaa ole. Meillä on Suomessa paljon etuja, mitä ei suurella osalla maailman lapsista ole. Ilmainen kouluruoka, hyvä koulutustaso, itsenäinen valtio ja demokratia.. Kyllähän maailma on niitä epäkohtia täynnä, mutta mun mielestä ihmiset vois yrittää joskus keskittyä niihin hyviin asioihin. Ei se ole niin nöpönuukaa onko kouluruoan perunamuussissa kökköjä. Meillä sentään on oikeus siihen ruokaan, nauttikaa siitä!

4. Matkiminen, apinoiminen, ”mä oon niinku sä oot”. Ihmiset herätkää, jokanen on YKSILÖ! Jokainen ihminen on oma persoona, ja sitä voi halutessaan tuoda esiin. En vaan ymmärrä niitä, jotka pyrkii olemaan jotain muuta ku itse on. Suuri osa nuorista tahtoo näyttää samalta kuin kaveri, useimmiten ryhmän painostuksen alaisena ja oman itsetunnon puutteen johdosta. Mua vaan itteeni niin ärsyttää jos multa yritetään varastaa mun ”imago” tekemällä kaikennäköistä perässä mitä mä touhuun. Ei se mua haittaa tiettyyn pisteeseen asti, mut jossai vaiheessa rupee varmasti jokanen miettimään etteikö ihmiset vois hankkia omaa elämää eikä kattoo aina kaverilta.

5. Missä tasa-arvo? Toisia kohdellaan niinku jotai halpaa makkaraa, katellaa pitki nokkaa ja tietenkin niille saa sitte sanoo iha mitä sylki suuhun tuo. Mä voin sanoo sille mitä vaan, mutta se ei saa hyppii mun nenälle, kysellä mun kuulumisii tai arvostella mun tyyliä. Eihän ne oo sillon omalla aina niin korkean egon tasolla, eihän? Mua on paljon hyväks käytetty mun elämän aikana ihan sen takia, et oon kaikille niin kiltti enkä osaa sanoa kenellekkään ei. Mut ei sitä vittu tarvi hyödyntää pönkittääkseen omaa egoo. Aina ei mee nallekarkit tasan, mut voihan sitä antaa omistaan myös niille ”vähempiosasille”. Siis daa, ei toi ansaitse mun kunnioitusta!!!1111 Vitun lapsellista -.-

Joo, nyt sain purettuu päästä pahat epäkohdat pois. Nauttikaa tai älkää, mutta älkää ottako itseenne. Nauttikaa elämästänne kun semmonen on teille suotu, hyvät ihmiset :) Life ain't easy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti