lauantai 26. maaliskuuta 2011

Michael Monroe @ Tavastia 26.3.2011

Oli varmasti paras tavastian keikka jolla oon ollut! Sattui ja tapahtui vaikka mitä jännää, niistä riittää kertomista.
 
Oltiin puol kymmenen maissa Tavastian eessä venaamassa, siin olikin jo ihan kiitettävästi porukkaa kellonajan huomioon ottaen. Tulee vilu jo miettiessäkin sitä aamua, varpaat jääty heti siinä seisoessa.. Vähä yli tunnin kerkesin siinä oottelemaan, kun lähin sinne Music Hunteriin hakemaan niitä sinne jääneitä levyjä. Kampissa oli se joku Angry Birdsin SM-kisat siinä aulassa :D
 
Selvisin Music Hunteriin asti, ja jäin myyjän kanssa juttelemaan mm. Gunnareiden vinyyleistä, levyistä, kaikesta kamppeesta mitä niiltä löytyy.. Kyselin että onko niillä nimmareita, ja se näytti mulle kädestä pitäen lappusta missä oli Matt Sorumin nimmari ja sillä oli hintaa 50 e. Se sano että varastossa on jotai lisääki, mutta ku mulla ei ollu tarpeeks rahaa ni ei se kehannu mennä kaivelee :D Ens kerralla meen sinne rikkaana ja ostan ne kaikki... <3 Loppujenlopuks ostin vaan Axl Rose The Prettiest Star -DVD:n, jonka sain -15 % alennuksella liikkeen edellisen töppäyksen hyvityksenä :P

Sit kävin finnkinon hesessä pikasesti safkaamassa ja menin about 12.15 takas tavastian eteen. Vaihettii vuoroi, Venla ja Satu lähti syömään ja mä jäin pitää paikkaa. Kuuntelin siinä koko Sensory Overdriven ipodilla ja kuuntelin ja seurailin muuten vaa sitä meininkiä siinä. Oli muuten vitun paskasti bändille järjestetty se tavastian sisäänpääsy. Ekaks Ginger tuli siihen harhailemaan ja pyöri varmaan yli 5 min siinä pihalla kun ei tiennyt mistä olisi päässyt sisään, kaikki ovet oli lukossa eikä ketään tullut avaamaan :D Sama juttu kävi yksitellen jokasen bändin jäsenen kohdalla, kun omia aikojaan tulivat. Törkeintä oli, kun yks urpo järkkäri tuli ensin meille räyhäämää et meijän pitää rauhottuu (nii kenen pitäis.. me oltii iha rauhallisii), aukas sen pääoven ja lampsi ite sisään Conten jäädessä siihen muutaman metrin päähän ulkopuolelle. Vittu ois nyt ees Steven päästäny sisään! Äly hoi :D
 
Siinä Venlan ja Sadun + muilla lähistöllä olevien jonottajien kanssa sitten juteltiin niitä näitä ja koitettiin pitää ittemme lämpiminä. Siinä joku random ukko suihkutteli lakkaa nahkarotsiinsa ja sytytti sitä tuleen, kuulema lämmitti mukavasti. Ite en moista ihan heti kokeilis :D Meininki oli kyllä joo varsin hupaisaa siinä viime tunneilla.
 
Viimesen 15 minuutin ajan ennen ovien avaamista olin siinä pelkällä topilla ja nahkaliivillä. Vähän oli kylymä, mut porukka oli niin tiiviisti jonossa et kyl se siinä meni. Ja voi ziisus mikä perusryysis sinne sisälle sit tuli ku annettiin lupa... Lipun tarkistuksen jälkeen äkkii narikkaan ja sit jonoon venaa et pääsee lavan eteen.
 
Sit ku se maaginen ovi aukeni, meni joku 2 sekuntii ja löysin itteni keskeltä eturiviä suoraan keskellä sen rundin edestä (vai mikä vitun uloke onkaan, en saa sitä sanaa nyt mielee). Mietin vaa et vittu mite voi olla niin hyvä paikka! En oo ikinää keikalla ollu yhtä hyvällä paikalla seisomassa. Venla oli mun vasemmal puolel ja Satu oikeella. Siinä sitten venailtiin keikan alkua... Haha näin siel kaukana jossai vahvaris kiinni lappu jossa oli settilista. Otin siitä lapusta kuvan ja sit kyyläsin koko keikan ajan et mikä biisi tulee seuraavaks :D Ovet aukes siis kolmelta ja keikka alko neljältä.
 
No sit se pändi tuli sinne ja keikka alko kivasti. Olin heti alusta alkaen täysillä mukana, vaik siin ennen bändin tuloo oliki ollu vähä passiivinen ja väsyny fiilis. Tähän tulee sit vaik se settilista:
 
Trick Of The Wrist
Got Blood?
Motorvatin'
Hammersmith Palais
'78
Nothin's Alright
Not Fakin' It
Modern Day Miracle
Gone Baby Gone
Superpowered Superfly
Bombs Away
Love Song

Machine Guns Etiquette
Dysfunctional
I Wanna Be Loved

Malibu Beach Nightmare
Dead, Jail Or Rock N' Roll

----
Back To Mystery City
Life Get's You Dirty
Feel Alright

 
Hihii oli kokonaiset 20 biisii! Ja tosi kova meno :D Mistäs mä alottaisin... No kuvasin noista ainakin 2/3 biiseistä kokonaa, laitan ne täs joskus youtubeen ku ehin. Rakastan sitä keikkafiilistä ja intohimosta masokismia, keikka pitää elää jokasella aistilla. Keikan pitää maistua, haista, tuntua, nähdä, kuulla... Ja todellakin noudatin tota fyysisesti nirhaavaa kaavaa. Henkisesti oonki nyt iha pilvissä, mut jalat ei kanna enää ollenkaa 8) Nimim. konttaan jos haluun siirtyy huoneesta toiseen, jalat vittu nii kipee etten muista millo viimeks ois ollu tällei...
 
Hammersmith Palaisin soolon aikana Conte tuli siihe rampille, käänty selin ja kellahti siihe mun ja Venlan käsien varaan soittaa sitä sooloo. Kuvasin koko hoidon ja samal rapsutin Contee selästä :'D Hehe oli kivaa. Jaaa sitte Machine Gun Etiquetten aikana lauloin sen second time around -jutun kerran mikkiin sillei et pystyn videolta tunnistaa oman äänen sieltä kajareista.. Voi huhhuh x) Sit ööö oisko ollu Dysfunctionalin aikana Mike heitti siihe meijän eteen pari plekuu Contelta, niist tuli iha hirvee ryysistappelu siinä lavan päällä ja siin oli varmaa kymmenii käsii päällekkäi... Kunnes huomasin sen plekun siinä suoraan pahaa aavistamattoman Sadun nenän alla, ja poimin sen itelleni >:)
 
Huhuh mul oli tosi hyvä paikka ja harvinaisen vakaa olo koko keikan ajan, ku pysyin tosi hyvin siinä pystyssä enkä liikkunu paljon ollenkaan. Ainoo juttu mikä välillä tuli häiritsee oli se, et ku Venla meinas suistuu siit eturivist pois ja ns. raivasin sille tilaa tuuppaamal vähä Satuu sivummaks, mun kummaltakin puolelta tuli ihan vitunmoinen ihmismassan paine mun päälle. I Wanna Be Lovedin aikana se järkyttävä paine kesti yli puol minuuttii. Olin siinä ihan henkihievereissä, en saanu henkee ja huusin vaa kaikkii voimasanoi mitä kurkusta lähti. Sit meinasin lopulta pökrää siihen, lyhistyin siihen lavanreunaan. Sit ku halailin sitä lavan lattiaa pääsin kuitenki pois siitä ahistuksesta, ja vihdoinki sain happee. Ei siin sit tapahtunu mitää kummallista, nousin vähän ajan päästä siitä ylös ja jatkoin meininkii ku mitää ei ois tapahtunu. Niijoo, videolla näkyy ku kuva menee puolen minuutin ajaks siihe lavan ruohonjuuritasolle vinoon... :D
 
Nomut joo siin tais olla aikalailla keikan kohokohdat. Keikan jälkeen hihhuloin onnesta ja ostin sen keikkapaidan, mis on Sensory Overdriven kansi siinä edessä. Sit me käytii viel kampissa pikaseen ja tultii bussilla himaan.
 
Oli tosi kivaa, kiitos kaikille jotka piti meille enemmän tai vähemmän seuraa ja tietysti myös bändille suuri kiitos ihanasta keikasta! :)

4 kommenttia:

  1. juu olin ite samal kohal (tosin tokas rivis) siinä sallitul keikal ku oon vaan 16 (vittu). mut saatanan kova meininki sielki!! siel oli toi sama settilista.

    VastaaPoista
  2. Joo olin siis kanssa siellä sallitulla keikalla, oot luultavasti ollut siinä jossain mun takana sitten :) Itekkin oon 16.

    VastaaPoista
  3. sen rundin edestä (vai mikä vitun uloke onkaan, en saa sitä sanaa nyt mielee) >> catwalk ;)

    VastaaPoista