sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

So far away, so far away...

Voi ette voi käsittää miten kova kesäfiilis mulla on! KESÄKESÄKESÄ tahon kuulla tuulen suhinan puissa, tuntee pehmeen nurmikon jalkojen alla, haistaa sen raikkaan kesän tuoksun, nähdä vaan vihreetä ja värejä silmänkantamattomiin.... Onneks kesä ei oo enää niin kaukana kun kuukaus sitten! :)

Ah Axl <3

Ai vitsit, eilen oltiin viettämässä Venlan 17 vee synttäreitä stadissa. Lähin sinne persaukisena, mukana vaan ruokarahaa ja 20 e matkakorttiin pistämistä varten. Siinä ainaniinihanassa räntäsateessa mentiin käymään Music Hunterissa, jossa kävin ekaa kertaa eläessäni. Jo ovesta sisään päästyä totesin etten pääse lähtee sieltä tyhjin käsin... Se oli ihan taivaallinen paikka tälläselle musiikkimaterialistille! Voi jumankekku, sit ku voitan lotossa ni törsään kaikki rahat sinne.

Voi herranjestas siel oli kaikkii ihanii VHS-kasettei, järetön määrä CD-levyi, vinyyleitä, promokuvii, lehtiä, keräilyesineitä.... IHAN MITÄ VAAN. Kolusin joka nurkan mitä vaan kerkesin kattomaan siinä vähän yli puolessa tunnissa, ja sekin oli vaa murto-osa kaupan tarjonnasta mitä katsastin! Sinne jäi vielä ylipaljon kampetta mitä haluun näperrellä sielä kaupassa miettien kuumeisesti riittääkö mulla rahat siihen. Jumituin täydellisesti vanhojen suosikkilehtien korin kohalle, jäin penkomaan niitä ja....

Löysin sieltä korista sitten toinen toistaan upeempia lehtiä 80-90 luvuilta. Useissa oli julisteet mukana, ja olivat ihan perkeleen kalliita. Mut mukaan lähti sitten 3 lehtee, maksoin niistä 27 euroo ja se kolmas oli sitäpaitsi ilmanen :'D Luoja en oo ikinää maksanut lehdistä noin paljoo! Mut oli kannattavaa, nyt komeilee mitä kauneimmat julisteet Sebastian Bachista ja Slashistä seinillä, ja itse lehdissä on vaikka mitä hyviä juttuja ja kuvia mitä voin repii niistä ja työntää seinille!

Lisäks sitten ku jonotettiin siinä kassalle ja kattelin katosta roikkuvaa Hanoi Rocks kaulahuivia ja mielessä pyöri viereisen huoneen katossa ollut Nikki Sixx -promokuva, näin siinä kassalla jonkun GN'R Collectors Limited Edition -boxin. Otin sen pieniin kätösiini, katsoin että siinä on joku DVD, CD ja kaksi kirjasta, ja sekin sitten tarttui mukaan viime hetkellä. Ostin siinä ne kamppeeni 42 euron hintaan ja aattelin et parempi ne nyt on hammasta purren ostaa ku vituttais kumminki jälkeenpäi... :D Sit menin nostaa forumist heti rahaa omalt tililtä ni tuli parempi fiilis et olin ainaki maksanu ne mun ostokseni omasta kukkarosta, ja mul oli kolikoita just sopivasti safkaan jälellä.

 Minä, toppavaatteet, laukku sylissä + uudet lasit!

Sit mentii tennarin heseen ja siel kattelin niitä lehtii ja sit aukasin sen boxin... Siel sisäl ei ollu niit levyi ollenkaan! Sit kaikenkukkuraks mulle ei oltu edes annettu kuittia ollenkaan, koska sitä ei löytyny sieltä kassista (seki oli menny heti jo rikki :D). Ei siinä mitään, laitoin heti Music Hunteriin sähköpostia et haluun jotku korvaukset tai ainaki ne levyt itelleni.

Koko illan näpertelin näitä uusia suosikkeja ja lueskelin niitä. Voi että miksei nykymaailma vois olla samanlainen kun sillon oli, ne lehdetkin oli ihanan yksinkertasia ja se katumuoti oli ihanan vanhanaikasta verkkarit-college-tukkakorkeellaponnarilla-purkkasuussa-huulipunat+leveehymy -tyylistä. Ja mikä tärkeintä, ne lehdet tursus juttua Gunnareista, Michael Monroesta, Metallicasta, kaikesta ihanasta... Kaikki yleisöäänestys top10 listat oli täyttyneet Sebastian Bachin, Axl Rosen ja James Hetfieldin kuvilla. Nykylehdistä niitä saa metsästää suurennuslasin kanssa, ja ehkä kerran parissa kuussa vahingossa löytää jotain kiinnostavaa..

Koneella piipertäessä mulla olikin sitten tää samainen kesäfiilinki mikä mulla on jo nyt. Gunnarit raikas, volat kaakossa ja vaikka olin yksin, meininki oli katossa. Bailasin täällä ku viimistä päivää, hypin seinille, riehuin, lauloin, ja vaikka mitä. Faija kun oli kattomassa Jokerit - HIFK -matsia, ni ei jaksanut aatella nyt naapureita ja pidin hauskaa <3

Nyt on vieläkin sellanen olo et tekis mieli juosta varpaisillaan nurmikolla, pyöriä tukkihumalassa ja huutaa koko maailmalle kuinka ihanaa kesällä on, ja sitten loppujenlopuksi kaatua selälleen maahan onnesta sekaisin. Noh, pihalla ei ihan ole ehkä vielä tollaset kelit, mutta kyllä se tästä... Lumi sulaa koko ajan ja joka aamu on enemmän maata näkyvissä! :)


Tästäpä tuli varsinainen romaani, kiva jos joku jaksaa näitä lukea :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti