torstai 17. maaliskuuta 2011

Trick Of The Wrist

Haa tänään on ollut taas tekemisentäyteinen päivä. Mulla oli terveystarkastus, ja noh siellä meni syystä jos toisesta yli tunti ja uus aika on huhtikuussa. Terveystarkastuksesta lähettiin Venlan kanssa suoraan stadiin Aleksin Suomalaiseen kattomaan ku mr. Dave Mustaine alias MegaDave jako nimmareita omiin kirjoihinsa. Iha jees, kiilasin vaa koko jonon ohi suoraa parin metrin päähä tuijottamaa sitä ukkoo ja ottaa kuvii puhelimella :D Mut joo oli kivaa nähä nyt Mustaine kun en ollu menossa tänä päivän MegaSlayer keikalle.


Jees. Kävin samalla stockalla ettimässä kynsilakkaa, mutta ei löytynyt tasan sellasta ku oisin halunnut. Noh, katotaan jos mä ostan jonku niistä joka osu vaihtoehdoista lähimmäks.. Stadista menin sitten suoraan kirkolle Holma 2 -leirin ekaan riparitapaamiseen. Kivaa mennä välillä leirille.

HEI eilen julkastiin Sensory Overdrive! Kävin hakemassa paketin heti koulun jälkeen postista ja illalla sitten katoin myös levyn mukana tulleen DVD:n. Haha nauroin sille rundisähellyksen määrälle :D Gingerin syvälliset mietteet WC-pöntön reunalle kuseskelusta (Y) Ite levyä on tullut nyt kuunneltua ööö... 4 kertaa jo läpi? Kovaa kamaa, alkaa tunnistamaan jo biisitkin nimeltä :)

 Yks mun lempibiiseistä levyltä!

Sitten lisää Mike Monroe uutisia.. Ens viikon torstaina bändillä on ilmaiskeikka Helsingin levykauppa äxässä klo 17 reikäreikä. Jumankekku, oon vittu siin parinsadan metrin päässä eläinmuseossa samana päivänä bilsanryhmän kanssa klo 16 :D Ennen viittä kyl häippäsen parempiin maisemiin seuraamaan keikkaa.. Miten tää on menny nyt näin et nään Mike Monroen porukat 3 kertaa kahen viikon sisään? Tykkään tälläsistä extempore spontaaneista yllätyksistä :D

Jaaa sit voisin vaik ilmottaa et mun aijemmin ostama kuivashampoo on toiminut hyvin, mutta pullo tyhjeni ihan älyttömän nopeasti! Kerkesin ehkä 4-5 kertaa käyttämään, kun pullo huutaa jo tyhjyyttään. Jatkan seuraavaks sen klippotek-shampoon ettimistä.Ja faija oli ihana kun makso mulle 14,50 e kynsilakasta, jonka ostin tiistaina Kicksistä niillä rahoilla. Punaseen taittava läpinäkyvä sävy, joka on täynnä hileitä ja kaikkii kimallekoristehiluja <3 Kunnon bilehilelakka, näyttää ihan tähtitaivaalta kun laittaa mustan kynsilakan päälle :) Tykästyin tähän ihan tosi paljon, en oo tunneillakaa koulus muuta tehny ku ihaillu kynsiä :D Lakka on Make Up Storen, sävyn nimi on Asun O.o Vähän outo..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti