sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Michael Monroe Street Team tapaaminen @ Nosturi 13.3.2011

Voi luoja tänään oli ihana päivä <3 Toi miitti nosturissa oli kyl niin huippujuttu :) Alotan alusta...

Lähin stadiin joskus 11.45 ja menin junal ja ratikal sitte sinne Nosturiin. Tulin paikalle juuri ajallaan, meni varmaan joku 5 min ku pääsin sitten jo sisään nimilistan kautta. Sisään tullessa mukaan saatiin Michael Monroe -kangaskassit jossa oli mm. juliste ja erilaisii korttei ja tarroi, mitä voi sit työntää promohommana mihi ikinä keksiiki. Menin istuu johonki random pöytään jolla oli iso kartonki ja joitaki papereita. Samaan pöytään tuli sitten muutama muukin, ja saatiin tehtäväks hahmotella street teamille logoa ja keksiä nimi. Saa nähä tuleeko ton tiimin nimeks Michael Monroe Jungle :'D Työskentelyn lomassa kuultiin sitten ens viikolla julkastava Sensory Overdrive ennakkoon kaks kertaa :)Tunnin väkertämisen jälkeen saapu bändi paikalle, ja siihe sit muodostettii jono nimmareita varten. Otin samalla yhteiskuvan Michaelin kanssa, ja otin erilliselle kortille nimmarit myös muilta bändin jäseniltä. Kerrankin onnistuin kuvassa näyttämään ihmiseltä! Viimeks kuva epäonnistu vähän mun osalta ku se otettiin heti keikan jälkeen. Hikisenä, tukka sekasin ja adrenaliinihuuruissa en oo kaikkein edustavimmillani..


Nimmarinhaun jälkeen rupesin miettimään, että sain just sen jonkun julisteen ja voisin siihenkin otattaa nimmarit. Hain julisteen ja eikun jonon perään uudestaan. Miken kanssa juttelin siinä vähän aikaan kun se taiteili ja räpelti sitä mun julistetta.


"Sit ku tää on sun seinälläs ni sä voit kattoo tätä ja tää valasee aina sun päivää :)"

Michael kirjotti mulle kivat terveiset siihen julisteeseen sitten. Siinä kun on tosiaan noin nätti tekstikin niin kyllä se juliste sai kunnian mun huoneen ovesta kun sain raivattua edelliset epämääräset lärpäkkeet siitä pois :)


Tän hoidon jälkeen sitten oli aika yhteiskuville bändin kanssa. Tietenkin halusin kuvan koko bändin kera, kun olen siitä haaveillut viime vuoden keväästä asti. Hmm kuva onnistui jälleen mun osalta varsin hyvin, mitä nyt näytän hieman kysyvältä kun kamera lagas aika lahjakkaasti eikä meinannut taaskaan ottaa sitä kuvaa. Minä ja Michael ollaankin sitten ainoot ketkä keskitty siihen kuvaan, mutta onpahan nyt ainakin kuva :D

Kuvien jälkeen olikin sitten jännä ns. yllätys. Yllätyksen olin jo itekkin arvannut etukäteen, me päästiin kuuntelemaan muutama Sensory Overdriven biisi livenä :) Mentiin bändin treenihuoneeseen (ne on kuulema harjotellut Nosturissa koko tän ajan mitä ne on nyt Suomessa olleet). Se oli pieni ja kodikas, ja varsin eksoottinen paikka kuunnella livenä jotain :D Fiilis oli tosi hyvä ja sai pientä esimakua parin viikon päässä olevasta tavastian keikasta. Voi luoja ku en malttas oottaa! Herrat soittivat tälläsiä biisejä:

Trick Of The Wrist
Got Blood?
78'
Superpowered Superfly
Bombs AwayVoi että ku oli tunnelma niiiiin katossa ainakin mulla. Hymyilin sen koko ajan, oli aika uniikki kokemus jota ei tosissaan tapahu jokaselle iha joka päivä :D Otin ton panoraamakuvan mun puhelimella siitä huoneesta, kun kamera unohtu sinne Nosturin alakertaan. Huomasin siinä mun oikeella puolella seinässä settilistan biiseistä harjotteluu varten. Otin kuvan siitä, ku näytti iha siltä ku ne vois vetää niitä biisei keikalla. Kattelen ja tarkkailen sitten näitä biisejä.. Ton lyhyen ja ytimekkään vedon jälkeen sitte itse tilaisuus oli päättyny, ja lähin hakee kamppeita sieltä alakerrasta (tai mikä helvetti nyt ikinä olikaan, alakerta siel luki joka paikassa). Samalla sitten tilasin itelleni Mike Monroen retrolaukun, kun oli tiimiläisille -15 % alennukset! Nyt teen tässä samalla tilauksen levykauppa äxään tuosta uudesta levystä... Paketteja odotellessa :)


5 kommenttia:

 1. Hei ei voi olla totta, mäkin olin tuolla! :D Siistiä :)Oli kyllä aivan uskomattoman uniikki ja ihana päivä. Steve oli muuten aika flirtti... ;)

  VastaaPoista
 2. ews: Ai säkin olit :) Oli tosiaan joo, yhessä välissä kummastelin kun Steve rupes iskemään silmää ihan randomisti ja hymyilin sille vaan takas :D

  VastaaPoista
 3. Oot kyllä tosi kaunis tossa ekassa kuvassa :) Hiuksetkin niin nätisti!

  VastaaPoista
 4. Tohon aikasempaan kommenttiin liittyen, ni jooo tosi kiva kävelevä flirtti se Steve :D Mut oli kyl tosi kiva päivä.

  VastaaPoista