tiistai 2. elokuuta 2011

A leather jacket and nothing to lose

Aattelin et voisin vähän esitellä mun vaatteita, tällä kertaa vaikka takkeja ja liivejä. Mulla on hmmmm 3 nahkarotsia, 2 farkkurotsia ja 2 liiviä joita käytän kaikkia.


Tää on mulle ehkä vähän pieni, mutsin vanha jostain 80-luvulta. Naisten mallinen napeilla, tosin yks nappi irtos ja hävis ku ne oli aika löysästi kiinni. Saa mut näyttää tosi hoikalta, mut se onki aika timakka :D


Mun rakkauspakkaus ♥ Keräsin tähän viime vuonna puolisen vuotta rahaa ja kävin nahka-albertista itelleni kesäalennuksista hakemassa, hintaa oli muistaakseni about 112 euroo (oikee hinta 160 e). Tätä oon käyttäny kaikista eniten, onhan se mun lempparitakki. Kyllä jokasella rokkarilla pitää perus bikernahkarotsi olla! :)


Tässä on mun viimesin nahkaostos. Tosin se on tekonahkaa, mutta ei yhtään menoa haittaa. Tämmönen hieno jakku/takki/mikälieonkaan löyty H&M:stä viime keväänä, hintaa oli 50 e. Rakastan noita hapsuja tossa <3 Malliltaan se on vähän normaalia lyhyempi.


Sitten farkkurotsit. Tän perus bikermallisen farkkutakin ostin joskus viime vuonna KappAhlista, hintalapussa luki 40 e. Iänikunen projekti on ollut tehdä tästä kind of kutte-takki, mut hihoja en leikkaa pois. Pitäs patcheja hommaa tohon lisää ja ommella noi loputkin kiinni.. Kassotaan millon ehtii. Taakse aattelin alustavasti jotai Mötley Crüe -selkäpatchia.


Kuten joku arvata saattaa, this is inspired by Axl Rose. Etin jo pitkään viime keväänä bikermallista valkosta farkkurotsia, ja sit ostin tän Lontoosta 25 e hintaan (en muista monta puntaa, about £30) kun ei sieltä löytynyt loppujenlopuksi bikermallisia ollenkaan. Sain kuningasidean tehä tälläsen itelleni ku katoin Paradise Cityn musavideoo. Sitten vaan iso GNR-patchi selkään ja tadaa, tästä tuli ihan vitun hieno :)


Tälläne on mun eka liivi jonka ostin jo öööö pari vuotta sitten H&M:stä kolmellakympillä. Tää oli sellane heräteostos etten hetkeekää epäröiny sen ostamista, oli ainoo jäljellä oleva ja just mun kokoa! Asenteellinen vaatekipale.


Vuos sitte hankittu tekonahkanen liivi KappAhlista, oli alennuksessa 30 e. Enpä keksi tästä muuta sanottavaa :D
Ens kerralla kun mua innostaa kertoo vaatteista saatte tietää lisää mun vaatekaapin sisällöstä.


HeidiRoxx

2 kommenttia:

  1. On muuten helvetin näyttävä toi valkoine farkkurotsi, vaikka sille ei oo ees tehty paljon mitään. Ite oon haaveillut vuosia valkoisesta prätkärotsista...<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itekkin tykkään ihan simona siitä! :)

    VastaaPoista