perjantai 5. elokuuta 2011

We walk an endless mile

Okrapokra, eilen oli päivän reissu Tallinnassa Janin ja faijan kanssa. Oli yhtä helvettii repii ittensä sängystä klo 5.30 aamulla, mut kyl se siitä nopeesti iloks muuttu. Lähettii länsiterminaalille ja hypättii Superstar paattiin sisään, joka lähti kohti Viroa klo 7.30.

Janille ei oltu ostettu etukäteen aamupalaan lippua joten sitä jouduttiin tunti odottamaan. Käytiin juomassa virvokkeet jonkun baarin/kaffilan puolella. Kannellakin käytiin kääntymässä, mut oli aika vilposaa (ainakin mun valmiiks ilmastoiduissa verkkosukkiksissa) joten mentii takas sisälle. Aamupalan jälkeen sit käytiin niitä tax free kauppoi läpi. Kattelin pitkään yhes putiikis Tigin Rockaholic päähän jätettävää hoitoainetta, mutta jäi tällä kertaa kauppaan kun ei ole sille akuuttia tarvetta.

Maihin noustuttua puol kymmenen maissa lähettii vaa tallustelee kohti vanhaa kaupunkia. Oli aika vittumaista kävellä korollisilla bootseilla niillä kämäsillä mukulakivikaduilla.. Käytiin päivän aikana siemailemas juomia ties missä katuterasseilla sun muissa mestoissa. Ite maistelin mm. pepsiä, pepsi maxia, kokis zeroa, kokis lightia... :D Kaikki vaa läpi. Pepsi max on mun mieleen paras ja kokiksista zero.

Jossain vaihees mentiin Old Hansa nimiseen ravintolaan syömään. Se mesta oli iha semmone keskiaikaistyylinen, kaikki tarjoilijatki oli pukeutunu jokski ihme menninkäisiks. Ruoka oli ihan hyvää mut tosi täyttävää. Lammaspaisti oli kyl mun mieleen (tietenki keskiaikaseen tyyliin) melko mausteista.

Lähettiin taas talsimaan etiäppäin ja käytiin Virukeskuksessa kaupoissa kattelemas tarjontaa. En ostanut loppujen lopuks mitään. Kenkiä oli kyllä paljon alennuksessa, mut ne jäi tällä kertaa kauppoihin. Tänään ku pitää kuitenki mennä vielä ostoksille Lauran kanssa, siit tulee kivaa! :)

Sit mäntiin takas laivaan. Oltiin kannella ja mua ja Jania väsytti iha simona. Ku laiva oli lähteny, päätettii lähtee kävelee kannen toiselle puolelle minne paisto aurinko. En meinannu pysyy pystyssä siin tuulessa ja tukka oli ihan solmussa, näkyvyys oli verrattavissa nollaan tän pehkon takaa. Ku päästii istumaan kansikuppilan pöydälle ni oltii ja jutusteltii vaa niitä näitä. Pakotin faijan ostaa itelleen tölkin Jack Daniel'sia et sain sen tölkin mun hyllyyn :D Maistoinki sitä, hyi vittu miten se maistu HIIVALTA! Tuntu ku ois jotai sienilitkuu juonu...

Sit me päästii pois laivasta ja mentii himaan. I guess that's all about it. Illalla varmaa kirjottelen lisää ja laitan kuviaki et mitä kaikkee tänään tuli ostettua :) Kohta fammun (faijan mutsi) luo sen synttärikahveille käymään.

HeidiRoxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti