lauantai 27. elokuuta 2011

That you can't trust freedom when it's not in your hands

Eilen oli sitten taiteiden yö, aika taiteellista menoo se oliki. Stadissa oli yllättävän rauhallista imo, en nähny oikeestaan ollenkaan mitään räkästä örvellystä missään. Keikalla tuli käytyä ja löysin taas yhden hienon bändin mitä kuunnella :)

Koulukuvaus oli koulun jälkeen ja sit hipsin suoriltaan kauppaan faijan kanssa. Himassa datasin hetken, tai siis se oli ainakin tarkotus. Aikomukseks se jäiki ku huomasin et subilta tuli Criss Angel ja se oliki sit pakko kattoo, se on yks mun lemppariohjelmista tätä nykyä. Sit taiski tulla jo lähtö stadiin.

Heti elielillä nähtiin Laura ja joitaki Sadun tuttui. Hetki sen jälkeen me bongattiin Alissa puluseurueineen ja jäätiin jutskaamaa siihe jokski aikaa. Juttu oli aika tasokasta, Alissa juovuttaa mut läsnäolollaan ja se harjotti muhun sen silmäniskutaktiikoita. Sit me jatkettiin matkaa neljästää (Satu, Venla & Laura + meikä) kohti kenkämarskia. Siellä suuntasinkin Lauran kanssa heti bootsi / maiharipuolelle kattelee kaikkee kivaa :> Hinnat oli vaa liian suuria mun kukkarolle, as always.


Hörhöiltii vähä aikaa forumis ja kampis kunnes meijä tiet eros Lauran kans kun me jatkettiin matkaa ruoholahteen kattoo Kill Our Pas.. Guild Of Passionii. Ekana siinä kaheksan jälkeen lavalle astu Ranter, joka oli todella positiivinen ylläri. En ollut ees kuullu aikasemmin bändistä mitään, mut se oli livenä aika maukas. Silleen ensivaikutelma lavaesiintymisestä oli semmosta 80-luvun-GNR-klubilla luokkaa samalla ku laulajan kaikki eleet ja liikkeet muistutti mua etäisesti Sebastian Bachista. Ei ollu ees tulppii, joten huusin jo epätoivosesti Nööyyyyyy kun ne alotti soittaa vikan biisin eli Let's Get It Louder. Bändi oli tosiaan biisinsä veroinen, allekirjoitan!

Nauttikaa tosta ilmeestä
Ennen Guild Of Passionii kerkesin just ja just kaivaa pörrölaukusta tulpat korviin siinä tinnityksen huumaamana. Guild Of Passionillaki oli huisin hyvä keikka, oikeestaan tykkään iha vitusti tälläsestä raaemmista underground-katukeikoista. Siinä on jotain ytyä joka saa sen hetken tuntumaan aavistuksen maagisemmalta ku jossain stadionin parrasvaloissa.

Keikan jälkee suunnistettii takas metrolla ööö muistaakseni rautatieasemalle. Joo. Siitä me kai sit käveltii asematunnelin kautta aleksanterinkadulle ja siitä espalle. Menin moikkaa mun faijaa ohimennen joka oli työporukkansa kanssa ulkona :D Siitä jatkettiin sitten kauppatorin siihe ihme hyljesuihkulähteelle missä kameralle tuli mielenkiintosta käyttöä.

Sillee fak juu ool!
Jossaki vaihees käveltii senaatintorin läpi istumaa tuomiokirkon portaille. Kateltii siinä hetki menoa ja meininkiä, siinä oli myös joku tulitaide-esitys. Stadi on helvetin kaunis kaupunki varsinki yöllä ku on paljon ihmisii liikkeellä, ja ilmatkin suosi. Mua vaa rupes ennen puoltayötä väsyttää iha simona ku oon just päässy koulurytmiin. Lähettii kävelee elielille et päästäis bussilla himaan, meinasin sammahtaa väsymyksestä sinne penkille ku venattii seuraavaa bussia edellisen ollessa liian täys. Loppujen lopuks olin vast klo 1 himassa ku me oltii lähetty hipsimään kotiinlähtöaikeissa steissille ennen puolta kahtatoista. Iha järkyttävä määrä ihmisii niis busseis. Mutjoo, noi keikat oli kyl illan huippukohat ehottomasti!

HeidiRoxx

5 kommenttia:

 1. Kiva löytää joku tämmönen vähän erilaisempi blogi :) Definitely coming back!


  P.s. Käyhän tsekkaamassa mun blogiarvonta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti! Käyn kurkkaamassa sun blogias :)

  VastaaPoista
 3. Hei mäki olin tuol kattomassa Guild of Passionia :D Itseasias näinkin vissiin sut siellä :D Tälleen jälkeenpäin vast huomasin ku selailin blogias.

  VastaaPoista
 4. Samoin huomasin äsken et olit Nurmirockissakin :DD

  VastaaPoista