keskiviikko 31. elokuuta 2011

Challenge liberty downed by law

Okei eli sain saman haasteen kahteen kertaan Kukkikselta ja Noralta. Tässäpä teille siis haaste x 2 :)

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät kuviasi
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi
3. Selitä kuva
4. Haasta neljä blogia tekemään sama


Jep eli näin tein. Sain tän haasteen kahteen kertaan eli aattelin tehä tän myös kahteen kertaan :D Ekaks laitan kuvan joka löytyy läppäriltä noilla ohjeilla:


Maaliskuulta Carolinen keikalta. Eipä tässä hirveesti muuta selitettävissä, edustalla joitaki hiprakassa taiteilevii sankareita ja mikin varressa TommyGun ilmeellä.
Toinen kuva on otettu ulkoselta kovalevyltä annettujen ohjeiden mukaan: 


Oolrait tää onki kesältä 2009 Metsäpirtistä heppaleiriltä. Kuvan Väinö-heppa on suomenhevonen, oikealta nimeltään Jullin Hali. En muista oltiinkohan me kentälle menossa ridaamaan kouluu tai jotain sinnepäin.

Haastan tähän haasteeseen vaikka sellaset kun shotgun, Niina, Iida ja Black bird. Tunnistatte varmaan ittenne tekstistä kun otaksun teidän (ainakin listan mukaan) lukevan mun blogia.

Sit vähän maallisempiin asioihin. Aattelin ruveta kohta tekemään listaa kaikesta kivasta mitä pitää tän syksyn aikana hankkia. Esim. musiikki ois aika kova sana. Saan täs kohtapuoliin jossain vaihees oman koneen, varmaan läppärin. Sit pääsen ekaa kertaa moneen kuukauteen kuuntelee kunnol musaa nii paljo ku sielu sietää. Siis mun omia musiikkeja. iPod on jo iha täys eikä sinne mahu kaikki, jostai pitää aina karsia. Tähän yhteiselle läppärille en viiti laittaa omii musiikkei, se ois heti iha tukossa. Äääää en oo voinu liian pitkään aikaan pistää vaa sekotusta päälle ja antaa sieltä tulla mitä sielu sietää.  Nyyh..

Plup
Niin ja sit mul ois kans näit vaatehankintoi. Mun martsarihuppari on kuolemaisillaan joten tarviisin uuden jota vois käyttää vaikka sen alla / tilalla. En kauheesti jaksais enää sitä v. 2001 saatua vaaleenpunasta villatakkia aina hupparin alle pistää ku on kylmä, se on nii semmone pieni makkarankuori :D Tarkotuksena ois käydä ostamassa rockshopista joku pv mm. Mötley Crüen huppari ja Crashdïetin paita. Saa nähdä jos jotain muutaki tarttuis mukaan, selkäpatchi pitäis saaha siihen farkkurotsiin...

Lisäks mul on edelleen hankkimatta ne nahkakynsikkäät. Saa myös nähdä kestääkö mun talvikengät enää tätä talvee, ne ku on ottanu osumaa jo liianki monta kertaa ja pohja on kulunu nii ohueks et jalat on heti jäässä. Ja ne punaset farkut. Ne on AINA jossain kiven alla piilossa mun katseelta, vuoden jo täydellisii metsästäny mut ei vaan oo tullu vastaan.


Lisäks rahaa ois törsäytymässä myös uusiin reikiin. En nyt kerro tässä et mitä läväreit meinaan ottaa, mut 2-3 täs syksyn aikana on suunnitelmissa. Itse asiassa suunnitelmat saattaa toteutuu melko pian, sitten saatte tekin tietää lisää... >:) Muutenkin tätä valuuttaa kuluu tän syksyn aikana aika reippaasti yhen projektin takia. Keikoillaki pitäs muistaa käydä :D Täs ois nyt 2-5 keikkaa tiedossa viel tän vuoden puolella. Mulla alkaa rahan säästäminen kun tälläsii investointeja pitäs olla!

Kävin tos kyselemäs jo ens kesälle töitä yhestä paikasta. Pitänee laittaa sinne kohta sähköpostia, jos ne vaik ottais töihin :) Haluun pitää myös edellisen työpaikan parin kesän ajalta, jos saisin nää kaks työtä limitettyä niin että voisin käydä kummassakin vaik eri aikoina kesällä.


Tuli tässä muuten mieleen. Teitä lukijoita kun on kohta jo komeat 20, onko mitään toiveita mitä haluutte blogissa lukea? Mulla on kyllä suunnitelmia mistä aijon höpöttää ja jotain teemapostauksen kaltaisia, mut nyt kysyn teijän mielipidettä. Laittakaa rohkeesti kommenttia tohon alas mistä toivotte mun kirjottavan!


HeidiRoxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti